Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30-stka.

do 30-latek,pytanko mam.

Polecane posty

Gość 30-stka.

hej,czy tez macie tak jak ja?? ja za rok skoncze 30 lat ale nadal uwazam sie za fajna laske(powiedzialabym nawet ze wygladam lepiej niz 10 lat temu) i nie wygladam wcale na swoj wiek.I zauwazylam ze zaczynam ogladac sie za innymi facetami,podobaja mi sie mezczyzni o okreslonym typie urody.Zaznacze ze mam meza i bardzo go kocham,nie mam zamiaru zdradzic. Tylko podoba mi sie jak wzbudzam zainteresowanie u innych,bo wzbudzam.Kiedys bedac nastolatka czy majac nawet te 20+ lat kompletnie nie ogladalam sie za facetami,nie krecili mnie.Moj maz jak go poznalam sam nie nalezal do najprzystojniejszych. A teraz cos sie ze mna dzieje,zaczelam czuc swoja wartosc,sama niewiem.Ja zawsze skromna,niesmiala...co o tym myslicie???Czy to moze byc jakis przedkryzys wieku sredniego czy cos??

Gość obladioblada
po prostu czujesz podświadomie,ze zaczynasz się sypać i to sa ostatnie chwile na zaistnienie

Gość 3wetwetwyw
tez tak mam, wygladam lepiej niz jak bylam nastolatka, jestem o wiele bardziej swiadoma siebie, swoich wartosci. Obcy daja mi około 24 lat, takze flirtuje, bawie sie i jest mi z tym dobrze:)

Gość Raffael82
no pewnie,ze się zaczyna sypać,pizde ma przesikaną,dupe obwisłą i cyce sflaczałe

Gość a ja mam inne zdanie
heh, mialam to samo i skończyło sie rozwodem

Gość Raffael82
do 30 max po to juz nie jest kobieta tylko drewno,które ktoś obrobi bo nie stac go na młodszą

Gość 30-stka.
slub byl koscielny i mamy dwojke dzieci... kurcze no kocham meza i wcale sie nim nie bawie.Slub byl z milosci,wielkiej i oboje wiemy ze jestesmy dla siebie.Przeciez go nie zdradzam...:-/ nawet nie flirtuje z innymi,tylko ogladam sie czasem za jakima i mysle ze jest fajny ten czy tamten.I juzz... nawet jak jakis kolega meza zaczyna jawnie ze mna flirtowac to ja szybko go sprowadzam na ziemie..

Mi strzeli 30 za 2 miesiace i wcale nie czuje sie staro, wrecz przeciwnie :-) Wiele kobiet narzeka ze juz 30tka. Ja tam sie tym nie przejmuje i korzystam z zycia :-P

Gość kupa z szczescia
tez mam 30 jestem atrakcyjna i seksualnie pobudzona ,mam ogromna ochote na mlodszego ehhh

Gość kupa z szczescia
30-stka pamietaj czego oczy nie widzą tego sercu nie zal !!!! korzystaj dopóki możesz, będziesz miała piękne wspomnienia , ale rob wszytsko tak zeby on -Twoj mąż się nigdy nie dowiedział!!