Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nneka z automatu

Dzis w nocy byłam z trzema męzczynami i było fantastycznie

Polecane posty

Gość nneka z automatu

co tu dużo mówić, dawno nie miałam tylu orgazmow, mogłam cieszyc ich wspanialymi ciałami, zapachem, czułam ich dotyk wszędzie, to była cudowna noc nigdy jej nie zapomne i chce więcej! dziś chodzę szczęsliwa, chce mi się żyć! wow!

Gość matka polka85
ale wszyscy razem czy każdy z osobna!! gratuluje mi wystarczy jeden

Gość nneka z automatu
wszyscy razem, :) na rózne sposoby, najpier poszlismy do łazienki jednego z nich, umyli mnie wszyscy, i jaz tam miałam orgazm :)

Gość nneka z automatu
tak

To chyba jacyś studenci polonistyki byli, że się musieli we trzech na jedna dziwke zrzucac...

Gość Legiony Lucyfera
tu nie ma fajnych kobiet, jesli juz to rzadkosc, pełno samotnych matek idiotek, uposledzonych emoocjonalnie kobiet, molestowanych przez ojca i brata, zranionych duszyczek przez złych facetow ktorzy je wykorzystali we wszystkie dziurki i uciekli do innej, wulgarne cizie bez szkoły, majace problemy z czytaniem ze zrozumieniem, twierdzace ze szacunek nalezy im sie z urzedu bo sa kobietami, zakochane w sobie hipokrytki twierdzace ze wszystko wina facetow, biedne istoty bez zaradnosci zycioowej czekajace na jelenia co odmieni ich zycie, pprzeciez maja tyle do zaoferoowania, glownie swoja d**e

Gość Legiony Lucyfera
to sie nazywa wscieklizna macicy, prawdopodobnie powstala poprzez ugryzienie czarnego weza z afryki

Legiony Lucyfera tu nie ma fajnych kobiet, jesli juz to rzadkosc, pełno samotnych matek idiotek, uposledzonych emoocjonalnie kobiet, molestowanych przez ojca i brata, zranionych duszyczek przez złych facetow ktorzy je wykorzystali we wszystkie dziurki i uciekli do innej, wulgarne cizie bez szkoły, majace problemy z czytaniem ze zrozumieniem, twierdzace ze szacunek nalezy im sie z urzedu bo sa kobietami, zakochane w sobie hipokrytki twierdzace ze wszystko wina facetow, biedne istoty bez zaradnosci zycioowej czekajace na jelenia co odmieni ich zycie, pprzeciez maja tyle do zaoferoowania, glownie swoja d**e xxx Ty zapewne jestes booski?:classic_cool:

Gość Legiony Lucyfera
ja jestem ideałem, wiec nie probuj sie rownac, ile razy przechodze obok lustra tyle razy mam orgazm

Spprawdz kontakty przy lusterku bo najwidoczniej masz przebicie w podłodze.

Gość Gumka recepturka
Legiony...źle szukasz...wyżej głowe podnieś...;-)

Gość nneka z automatu
ja uwielbiam seks grupowy i polecam, następnym razem może moja znajoma się skusi, a dziwką nie jestem bo nie biorę za to pieniędzy, tylko orgazmy ale skoro tak uwazacie, niech Wam będzie ;D ważne, że czuje sie spełniona

Gość aserty
I wypełniona !

Gość ha ja
bez przesady jesteś taki sam jak wchodzisz na portale dla kobiet!!! jaki z ciebie mężczyzna co lubi siedzieć na kafeteri zamiast isc na siłownie czy inne meskie zajęcie jak moj mąż !! portal dla kobiet więc nie obrażaj kobiet !!

Gość blu_blu
Portal ten już dawno przestał być portalem dla kobiet.

Gość Legiony Lucyfera
jak ponizam kobiety to mi staje, lubie to, to tak trudno zrozumiec?

Gość boski.student
wczoraj we trzech przetrzepalismy jedna zdzire, niezła jazda była