Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość u-look

Fotograf ślubny: świeże spojrzenie! Warszawa i okolice.

Polecane posty

Gość u-look

Firma U-LOOK ma zaszczyt przedstawić Wam ofertę wyjątkowego reportażu ślubnego! Proponujemy Wam wykonanie profesjonalnego reportażu ślubnego (konkretne składniki do wyboru przez Parę Młodą) w cenie, która nie zrujnuje Waszego budżetu. ;) W ofercie także plener/sesja ślubna oraz narzeczeńska. :) Pełna oferta oraz zdjęcia mailowo: info@u-look.pl Posiadamy wolne terminy na 2013 rok, gdyż do tej pory zajmowaliśmy się głównie fotografią plenerową i studyjną dla osób prywatnych!!! Dla pierwszych 3 Par Młodych, które biorą ślub jeszcze w tym roku i podpiszą z nami umowę przewidujemy atrakcyjne rabaty cenowe! Zapraszamy też na naszą stronę www oraz firmowy fanpage: www.u-look.pl www.facebook.com/ulookfotografia Pozdrawiamy ciepło, ekipa U-LOOK.

Gość Zdjęcia dla ślepego
Poziom jak na dzisiejsze czasy poniżej wszelkiej krytyki. Czy tak trudno jest zrozumieć że fotograf profesjonalny powinien pokazywać na swoich zdjęciach jak najbardziej wierne kolory. Zdjęcia powinny być przemyślane, ładne i technicznie wzorcowe To ma być obróbka i takie paskudne kolory? Doświadczenie od pięciu lat w robieniu zdjęć a firma działa od 15 stycznia tego roku? Czy aby ktoś od Mikołaja nie dostał aparatu pod choinkę i stwierdził że teraz będzie robił nim biznes?

Gość u-look
Wcześniej działałam jako fotograf freelancer - stąd ta różnica między datą założenia firmy, a doświadczeniem. Co do kolorów - u mnie wyglądają ok, na wydrukach wielkości 100cm x 70cm, które wiszą u mnie w domu także. Więc być może ktoś tu ma źle skalibrowany monitor (i to nie ja...)? Nie jest to mój problem, większość osób chwali kolory na moich zdjęciach, a inni profesjonalni fotografowie często pytają o metody obróbki. Także trochę nieudany wpis, być może zazdrosnej konkurencji - nie wiem, nie mi to oceniać. ;) Zdjęcia bronią się same, więc więcej nie napiszę. :) Pozdrawiam, Marta Glinicka, fotograf i właścicielka U-LOOK.