Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Motylla85

Czy to sie sprawdzi doświadczone mamy proszę o opinie?

Polecane posty

Witam, otóż sprawa wygląda tak. Dwuletnie dziecko ze mną w domu. Mam możliwość zapisania go na zajęcia takie dla 2- 2.5 latków z tym, że są one bez rodziców (co mnie akurat cieszy bo to dobre przygotowanie przed przedszkolem), ale są raz w tygodniu.Czy to się sprawdzi? Czy taka systematyka - raz w tygodniu to nie za mało, nie wiem czy nie będzie np. płakał za mną, a przywyczaić się ciężko bo potem od wt do nd znowu w domu...wypowiedzcie sie prosze

Gość Hołowrotek
jasne ze tak, wg mnie to dobry pomysl tym bardziej ze w razie czego pewnie bedziesz niedaleko, jak ma isc do rpzedszkola - rozumiem ze we wrzesniu to akurat przez te kilka miesiecy zrozumie ze mama wychodzi i wraca po jakims czasie. nie bedziesz miec we wrzesniu afer, wg mnie!!!!

Gość Hołowrotek
jasne ze tak, wg mnie to dobry pomysl tym bardziej ze w razie czego pewnie bedziesz niedaleko, jak ma isc do rpzedszkola - rozumiem ze we wrzesniu to akurat przez te kilka miesiecy zrozumie ze mama wychodzi i wraca po jakims czasie. nie bedziesz miec we wrzesniu afer, wg mnie!!!!

Gość Gloria Floria
Spoko. Będzie dobrze. Fajnie jak jest okazja to sie maly rozerwie a nie tylko z mama ciagle dwulatrki maja juz duzo samodzielnosci i odwagi

mam synka w tym samym wieku. powiem Ci, że w tym wieku dziecko już musi iść do dzieci innych i zazwyczaj bardzo dobrze się tam czuje. pamiętam jak młody szedł do żłobka pierwszy raz to prawie się tam popłakałam ze stresu, serce waliło jak szalone. a junior jak zobaczył dzieci to się odwrócił i mówi: mama idź :D fakt, że może mieć humory, ale to jak każdy i czasem uderzyć w bunt, ale będzie dobrze. niech pójdzie do ludzi trochę ;)

Gość Motylla 85
LaMania - ale chodzi o to ze jeden raz w tygodniu...malo, nie?

hmmm sama nie wiem, warto i tyle a z czasem nauczy się i przyzwyczai, że to raz w tygodniu. może spróbuj do żłobka ale na krócej. a te zajęcia myślę, że mimo wszystko warto.

Gość Rihanna to Nie ja!
ja tam mysle ze raz to dobry pomysl a jak ci beda wmawiac ze trzeba 3 raz yto chca kase zedrzec i tyle

Gość Rihanna to Nie ja!
to jest takie cos jak przed przedszkole tak? bo tez mysle o czyms takim dla synka. w sumie dzieci daja rade i bez tego ale coz moze to dobre