Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SYNUSIAmamusiaSYNUSIA

prosze o pomoc

Polecane posty

hej dziewczyny jestem mama niespelna 2 tygodniowego maluszka - synka i karmie piersia, szukam w internecie ale sa podzielone opinie dlatego pytam Was doswiadczone mamy - CO MOGE JESC a czego nie? np dzis robie klopsiki ale co do obiadu zjesc? i co wogole jesc? jak z przyprawami?

up

Gość mama007
spokojnie, cycki to nie blender :) Odpuść sobie ostre przyprawy, czosnek, cebulę, warzywa wzdymające, cytrusy i owoce pestkowe. A no i sztuczne jedzenie, przetworzone, z proszku itd.A resztę próbuj, jeśli małego będzie bolał brzuszek, to też od razu nie popadaj w paranoję, że Ty cos nie tak zjadłaś, bo dojdzie do tego, że będziesz sie bała wszystkiego.

pytam powaznie!!

Gość vicebrolka
uwazaj na ostre i pikantne przyprawy, rzeczy rozdymające np fasola groch

Gość cukierniczkapelnacukru
dzis jest Środa popielcowa wybij sobie klopsiki

tak jak pisała dziewczyna wyżej, w tej chwili nie jedz: cebula, por, czosnek, fasola, groch, kalafior, kapusta , papryka,pomidor, rzodkiewka, szczypiorek. papryka w proszku, maggi, ocet owoce drobnopestkowe, owoce cytrusowe, gotowe ciasta , zupki chińskie, konserwowane obiadki,

czy jestem doświadczoną mamą , to nie wiem :) jeszcze dużo przede mną , ale karmie piersią 2 dziecko , w sumie doświadczenia mam 4 lata . chyba coś wiem, ale i tak każde dziecko jest inne , musisz jeść i obserwować malucha i tyle