Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karola1238

Dieta białkowa od 16.02 , kto chętny? ;)

Polecane posty

Witam wszystkich ;) wiem że takich tematów jest już wiele na tym forum ale chciałabym zacząc z osobami które dopiero co rozpoczną diete białkową, mam zamiar do niej przystąpić w sobote a to dlatego że wtedy uzupełnie lodówke wszelkimi produktami do dietki. Póki co ograniczyłam jedzenie i cierpliwie czekam do soboty ;) Zapraszam wszystkie osoby, ktore chcą raz na zawsze rozprawic sie z niechcianymi kilogramami, wierze że razem nam sie uda ;) Dziewczyny to co zaczynamy w sobote pierwszy dzień diety ? ;D

Gość elkfa
a duzo masz od zrzucenia?

Gość casiopeja72
a można się do Was przyłączyć jesli stosuje się dietę MŻ w połączeniu z niskowęglowodanową? miałam plany zacząć od nowego roku..ale zewsząd mam pokusy.... od początku tygodnia się zawzięłam i kręce hula i uważam na to co jem... bardzo bym chciała zeby tym razem mi wyszło, mam do zrzucenia jakies 10-13 kg

hej :) ja jestem na DUKAN 2013 :) ale tu tez z checia bede zaglądać :) ja juz bylam na tej diecie, ale po miesiacu nie wytrzymałam i sobie pozwolilam 4 dni na zakazane rzeczy i od dzis znow jestem na uderzeniowce :) zycze dziewczyny powodzenia w walce z kg

Ciesze sie że nie jestem sama ;) im nas wiecej tym lepiej, dziewczyny przyłączajcie sie, do wiosny możemy mieć piękne figury ;D również kręce hula hopem i powiem szczerze że jestem od tego uzależniona, przy muzyce, uwielbiam . Właśnie jak ktos ma sprawdzone dukanowe przepisy to moze sie tu podzielić ;D kre_tynka a ile schudłaś przez ten jeden miesiac ? bo na pewno cos spadło ;D da sie wytrzymac ?

Gość casiopeja72
jestem 7 miesiecy po porodzie i od 5 moja waga ani drgnie postanowiłam się za siebie zabrac ale po 2 dniach lekkich ćwiczen nie mogę się ruszać mo hh mam siniaki na brzuchu, próbowałam wczoraj pierwszy raz Skalpel Chodakowskiej, ale - o zgrozo- wytrzymałam tylko kilka minut mam bardzo słabą kondycję, ba, nawet stojąc na jednej nodze-a drugą machając- miałam problemy z zachowaniem równowagi. zgroza ze mną w ciązy przytyłam 25 kilo, teraz przy wzroscie 168 waze 72 kg, chciałabym tak ok 60....moje marzenie