Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xollo

Błagam o pomoc !

Polecane posty

Gość xollo

Cześć wszystkim. Mam 16 lat, i bardzo się martwię o to że zaszłam w ciążę. Chociaż po głębszym namyślę staję się to dla mnie niemożliwe i głupie. A jednak niepokoi mnie. Nie uprawiałam nigdy seksu, jestem dziewicą. Jedyne co zrobiłam, i bardzo żałuje bo widać że nie jestem gotowa, to to że dotykaliśmy się razem z chłopakiem, ale przez majtki. On dotykał mnie pierwsze, były one wilgotne gdy już skończył po jakimś czasie ja go, też wydawały mi się wilgotne. Było tak parę razy i martwię się, bo niekiedy po tym chodziłam skorzystać z łazienki i zapominałam umyć rąk, przed wytarciem się. Czasem również po tym jak ja go pierwsza dotykałam, dopiero wtedy on mnie. Chłopak tłumaczy mi że jest to nie możliwe .. Ale jego majtki były wilgotne lekko, i czy wtedy nic takiego sie nie wydostaje? On twierdzi że to nie możliwe i jestem głupia, że przecież były "majtki" między tym i tak się przytulaliśmy więc wszystkooo się starło. Gdyby coś... Nie wiem nie umiem sobie z tym poradzić. Okres dostałam, ale był on bardzo skąpy, jeszcze takiego nie miałam, gdyby nie higiena mogłabym spokojnie chodzić w 1 podpasce. pod koniec miałam brązowe plamienia. Może to te resztki ? Może jest to spowodowane stresem ? Bo w tym miesiącu miałam pogrzeb w rodzinie i inne problemy które naprawdę mnie stresowały. Przed okresem jak to zawsze bywało bolały mnie piersi, w czasie okresu też. Jednak teraz 1 dzień po okresie, są już miękkie i tak nie bolą. Przez to wszystko tak się boję.. jest mi nie dobrze itp.. Proszę mi pomóc , z racji takiej że jestem młoda i tak naprawde nie doświadczona, i wiem że nie jestem gotowa. już wiem.

Gość czarnakrowawkropkibordo
Proś, proś, żałosne dziewczę i zastanów się zanim kolejny raz nogi będziesz rozkładać pustaku myślący cipą.

Gość kiskaaki
Rany czuby dajcie jej spokój przecież ta bidula zaciążyłą :O to straszne ale teraz już nic nie zrobisz najlepiej bedzie jak powiesz rodzicą, zabiorą cię do gina i powie ci czy dzidzius jest zdrowy, no i poznasz płeć maleństwa :) nie bój sie bedzie dobrze :)

Gość zegda
"najlepiej bedzie jak powiesz rodzicą" X jakoś nie rozumiem twojej wypowiedzi. Ma powiedzieć jednej rodzicą czy dwoje rodzicą? Istnieje takie słowo w j.polskim? Chyba nie za bardzo...

Gość kiskaaki
czepiasz się :P *rodzicom :P

Taki jesteś stary, że nie łapiesz o co chodzi z rodzicą? Nie słyszałeś o jestę, na przykład jestę studentę, ha ha