Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość v08:-(

Ciąża urojona-chyba?

Polecane posty

Hej ! Kobitki-nie mam z kim pogadać a chciałam wiedzieć czy któraś może przechodziła to samo i jak sobie z tym poradziła? Od 2 lat nie mogę zajść w ciąże.Od tego czasu co miesiąc potęgują mi sie objawy,zaraz po owulacji i co mias.dochodzą jakieś nowe. Właśnie robiłam badania hormonalne bo fizycznie zdrowa jestem. Jak sie okazoło hormony ok.Cuksycy i innych takich też nie mam. Doszłm do wniosku że to wszystko chyba w głowie siedzi-i nie wiem co dalej?

Gość Wrzuć na
luz...

Już sobie powiedziałam że jak będzie to ok a jak nie to nie tragedia-2 już mam. A te objawy nie dają mi normalnie funkcjonować.I tak zwaliłam to przez ostatnie miesiące na zabużenia hormonalne i nawet nie myślałam o ciąży tylko o tym że trzeba się będzie podleczyć. I co wyszło że zdrowa jestem-chyba wariuje:-(

Czy znajdzie się tu kobitka co przechodziła lub przechodzi to co ja?

po pierwsze wrzuc na luz bo dzieki swojej blokadzie psychicznej to w ciaze nigdy nie zajdziesz. nie mozesz sie obsesyjnie kochaac z mezem z zegarkiem w reku odliczajac owulacje co do minuty z mysla czy juz jestes zaplodniona czy nie.. wiecej spokoju i cierpliwosci a efekty z pewnoscia nadejda ;) jak sie uda to super a jak nie to glowa do gory i nie panikuj ;)

Zakłpotana--to co piszesz to racja ale mnie nie dotyczy. Ja tak nie robie -a o owulacji wiem bo mam wtedy silne bóle. Pisaam że już nawet przestałam liczyć na ciąże bo myślałam że chora jestem. Uderzenia gorąca.mdłości,zgaga,pobolewania brzócha i td.To sie nasila co miesiąc,nawet już sie przyzwyczaiłam. Byłm teraz w szpitalu na badaniach-myśle znajde przyczyne tych dolegliwośći,podlecze sie i wtedy jak Pan Bóg da to sie uda. A teraz jestem w kropce :-(

Gość NIE SŁUCHAJCIE ZAKŁOPOTANEJ
ONA NIE ZNA SIĘ NA MACIERZYŃSTWIE I JEST NIEODPOWIEDZILANA. SAMA NIE BYŁA NAWET NA BADANIU PRENATALNYM - JEDNYM Z NAJWAZNIEJSZYCH USG W CIĄŻY. TO NIEDOJRZAŁA IGNOTRANTKA.

Dziekuje za słowa pociechy. Tylko co zrobic z tymi objawami? Może to zła dieta? Ale wtedy dziwne by było że zaczynają się zaraz po owulacji?

Moze dieta, a moze tak po prostu Twoj organizm reaguje po owulacji ? Ja np mialam objawy ciazowe non stop po owulacji az do @ dlatego tez w grudniu nie zwrocilam uwagi na to ze to ciaza. Zawsze bolaly i swedzialy mnie sutki, bolal mnie brzuch, cala bylam obolala. Kobiecy organizm to ciagla niespodzianka ;)

a partner?pzreszedł badania?bo może problem lezy po jego stronie? co do objawów..po owulacji do głosu dochodzi progesteron wiec objawy sa identyczne jak na poczatku ciazy,normalne