Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dwudziestkaaa

Śluz na początku ciąży

Polecane posty

Jak u was wyglądał ? był raczej gęsty czy rzadki.. ja mam taką jakby papkę bardzo gęstą, bez żadnego zapachu jest raczej biała, ewentualnie lekko żółtawa. szanse u mnie na ciaze sa male ale i tak sie trochę martwię

Gość ja w ciąży nie mam żadnego
śluzu więc nie wiem po co sobie urajasz jakieś chore historie jak nawet nie wiesz czy w ciązy jesteś - debil z ciebie !

Gość Czytałąm w innym
temacie że to już nie pierwszy raz więc skoro tak miałaś to czemu teraz ciążę podejrzewasz??? Tym bardziej że bierzesz tabletki

nie wiem.. tabletki to tez nie 100% pewnosci.. no wlasnie mialam tak nie caly miesiac temu.. wiec jako tako w pierwszym mieisacu moglabym byc.. nie wiem sama

Gość Ale jak to d
Okres spoznia ci sie o miesiac czy po prostu taki sluz mialas miesiac emu bo nie bardzo rozumiem?

taki sluz mialam miesiac temu w dniu kiedy mialam dostac okres.. okres dostalam ale jakieś 12h pozniej niz normalnie.. przy tabletkach zawsze mialam o tej samej porze.. i wlasnie gdy myslalam ze to juz okresl leci to byl to wtedy ten sluz

Gość A moze po prostu jestes
za mloda na seks??? Jesli bierzesz tabletki anty i dostalas krwawienia to jakim kurwa cudem mozesz byc w ciazy dziecino????:O

Gość buhahahhaaaaaaaaaaaaaaaa
no tak okres sie spóźnił 12 godzin!!!!!!!1 to ciazą na 100%!

ale smieszne..nie wiem po co te zlosliwosci ? malo jest przypadkow kobiet ktore w ciazy maja krwawienie.. rownie dobrze moze byc sztucznie wywolywane tabletkami

Gość pracownicy tego skleppu
nie wiemy czy jestes w ciązy nie spaliśmy z Toba, materacem tez nie jesteśmy.... kup test

Gość jaks taka mala niunia
nie smieszne tylko załosne

Jakie mądre sie odezwaly. Jak bierze tabletki to nie ma opcji żeby wpaść? BZDURA BZDURA BZDURA moja znajoma brała tabletki i wpadla!