Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MisiaBellla

GG, kto pomoże

Polecane posty

Gość MisiaBellla

Hej. Założyłam całkiem niedawno GG i nie wiem czy coś przestawiłam i gdzie, ale kiedy wchodze w "archiwum", to nie mam ostatnich wiadomości, choć pisuję ze znajomymi codziennie, tylko wszystkie wiadomości kończą się na jednej dacie 7. lutego. Kto mi pomoże zmienić tak, abym mogła odczytywać wszystkie (ostatnie) wiadomości z archiwum. Bo wszystko jest dobrze dopóki mam uruchomione GG, a jak wyłączę i wejdę od nowa, to nie mam ostatnich wiadomości. Od razu mówię, nie wiem gdzie szukać opcji "nie archiwizuj wiadomości", wchodzę na "archiwum" i nigdzie tej opcji nie widzę. Pomoże ktoś. Bo mam w archiwum ważne wiadomości i nie mam teraz jak ich odczytać :(

Gość incredibles
jaka masz wersje gg? zaraz zobacze

Gość MisiaBellla
zdaje się że ostatnią, nie ja instalowałam GG, ale z pewnością jest to najnowsza wersja

Gość MisiaBellla
Klikam na GG, potem archiwum i nie ma tam żadnych opcji do zaznaczenia :( więc jak ja mam to naprawić?

Gość incredibles
na górze masz gadu gadu, kontakty, sklep, moje i usługi, wejdz w gadu gadu i rozwinie sie lista chyba 6 to jest ustawienia

Gość incredibles
i 6 zakładka od lewej to archiwum wejdz i zbacz czy tam nie pozaznaczalas czegos niepotrzebnie

Gość MisiaBellla
incredibles pomóż!!!

Gość MisiaBellla
Aha, ale żadnego sklepu to ja nie mam, być może ja mam przedostatnią wersję GG, albo Ty masz starszą. Pomijając ten fakt, widzę zakładkę "archiwum", wchodzę w nią i co widzę. Na górze od lewej opcję "szukaj", potem pod spodem "ostatnie rozmowy" pod tym osoby które mam zapisane w GG, na prawo od tego mam "rozmowy" i załączniki", więcej nic nie mam! żadnych opcji typu "nie archiwizuj wiadomości" czy aby zapisyywać te sprzed iluś tam dni. No cholera to co ja mam za GG, że tego nie ma???????

Gość MisiaBellla
Wchodziłam też w "ustawienia", bo mam je oddzielnie niż archiwum, po prostu klikałam w GG, potem wybierałam te ustawienia, ale tam też szukalam po kolei i nic nie ma związanego z archiwum.

Gość incredibles
podaj mi nr do siebie, to szybciej Ci pomogę moze. ja stracilam archwum jak formatowalam kompa, moze tez sformatowalas i stracilas?

Gość incredibles
a jak ie chcesz pulizne podac gg to napisz w mailu- b ja z kolei kafe nie obczajam i nie wim czy tu mozna prywatne wiad podawac forthamilton5@interia.pl

Gość incredibles
nie nie tuuuu weszłas na samej górze sa te opcje!

Gość MisiaBellla
Gdzie na samej górze. Tam gdzie napis GG? To tam własnie wchodzę, jest strzałka w dół i mam do wyboru: zmień status, archiwum, profile, telefon, prezenty, ustawienia, pomoc , o programie, zakończ. No więc gdzie mam wejść? Jak wchodzę w archiwum to pojawia mi się to co napisałam wyzej. A jak wchodzę w ustawienia, to też nic nie ma tam zawiaznego z archiwum.

Gość incredibles
w kompie wyszukaj gg,- moze byc w starcie kliknij prawym myszki i wybierz wlasciwosci- wtedy bedzie napisane jakie to jest gg ja mam gg10.

Gość MisiaBellla
Rany, ja mam angielskiego lapka, tzn. wszystko po angielsku, ale weszłam w GG, properties i nic specjalnego mi nie wyskoczyło co by określało wersję GG :-O kolega mi to instalował, ale teraz nie mam z nim kontaktu, starej wersji na pewno mi nie instalował, bo on lubi same nowości.

Gość MisiaBellla
Ja się chyba poddaję, Znalazłam jeszcze taką informację w google, kiedy ktoś miał podobny problem,koleś napisał: "Chociaż to mało prawdopodobne, przychodzą mi na myśl dwie rzeczy. Albo wirus, albo haker. O tym drugim słyszałem to, że gdy na komputerze jest wirus, pozwala hakerowi przejąć kontrolę nad każdą przesłaną wiadomością na GG. Przypuśćmy... ty wysyłasz wiadomość, zamiast do drugiej osoby leci ona do hakera, a druga osoba myśli: "no co jest? Już minęło pół godziny!". No i oczywiście u niego zapisuje się archiwum. Otóż jeśli chodzi o mnie, to wiem że mam wirusa na lapku, mało tego, wiem że ktoś mógł chcieć przechwycić moje wiadomosci wysyłane do kogoś innego :( Stąd wlaśnie chciałam koniecznie sprawdzić, czy aby przypadkiem w archiwum nie odklikęłam czegoś, aby się nie zapisywały, ale do cholery nie mogę znaleźć żadnej z podobnych opcji i jestem w kropce.

Gość incredibles
napisz do mnie 46319434

Gość MisiaBellla
incredibles - cieszę się że chcesz mi pomóc, ale co więcej wymyślisz prywatnie niż tu na forum, ja po prostu nie mam tych opcji co mi inni też radzili abym odkliknęła, więc co mam zrobić.

Gość incredibles
szybcij sie dogadmy ae jak nie chccesz to nie. mozesz miec zamkniety jeden panel, poztym nie bardzo chyba ang znasz, a moglabym pomoc.

Gość MisiaBellla
ok. zaraz Cię wyszukam. Napiszę Ci czy 'dostałaś moją informację', bo jeśli się okaże że nie, to będzie oznaczało, że ktoś jednak przejął sobie moje GG i on dostaje na archiwum te wiadomości. Także jeśli w ciągu 5 min, nie dojdzie do Ciebie ode mnie żadna informacja, to napisz mi proszę tutaj. Dodam że mało znam się na GG więc jak coś schrzanię, to sorry.