Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eldon

Jaka jest kobieta BARAN ?

Polecane posty

Gość Eldon

Prosze o odpowiedzi.

Gość baranina nasza powszednia
beee beebe be bebe, beeee be beeb! tłumacząc na ludzki: kobieta baran to owca, baranie tępy!

Gość Zodiakos wrozbos
Bardzo fajna, ciekawa, interesująca, atrakcyjna, życiowa. http://www.magiakart.pl/baran,lk,16,ls,94,li,127.html

ja jestem spod tego znaku.. uwierz mi, że lepiej nie wnikaj w to " jaka jest kobieta baran " :D

Gość Eldon
Prosze o powazne odpowiedzi...

Gość Eldon
coffee29 - napisz prosze :P

Gość ja pani wasza
UPARTA UPIERDLIWA ZLOSLIWA LUBI RZADZIC ROZKAZYWAC DESPOTYCZNA LUBI BYC W CENTRUM UWAGI

Gość budynzczekolada
Znak zodiaku tak naprawde nie odzwierciedla duszy i natury czlowieka,geny przekazuja nam rodzice,przodkowie.Moze jakis niewielki odlamek prawdy w tym jest, ale naprawde znikomy.Wiele znajomych zupelnie odbiega od wrozb,ktore kierowane sa pod ten znak,wiec moze nie sugeruj sie tak doslownie:P

Gość ja pani wasza
poza tym mięso jest łykowate jeżeli źle przygotowane

Gość Eldon
no to pewnie takie cudowne jestescie tylko na poczatku znajomosc z facetem, a potem ukazujcie swoją despotyczna nature ?? Tak mam to rozumiec??

Gość mgda21
Ja jestem baranem z 16 kwietnia ;)

Jakos nic z twego wnikliwego opisu nie trafia do mnie :-P

Gość Eldon
fajnie, a opiszesz siebie? ale tak obiektywnie ?

Z pewnością nie brakuje mu odwagi: nawet jeśli sam uważa inaczej i jeżeli towarzyszą mu obawy i wątpliwości, potrafi je przełamać w jednej chwili i zaatakować bez oglądania się na konsekwencje. Niestety, szybkość reakcji nie idzie u Barana w parze z planowaniem i przewidywaniem następstw, dlatego zanim cokolwiek zrobi, powinien się dobrze zastanowić. Do niewątpliwych zalet należą u niego: szczerość, aktywność i zdolność do entuzjazmu, do często spotykanych wad: niecierpliwość i brak delikatności przeradzające się czasem w niezamierzoną brutalność. W sprawach finansowych Baranowi zalecić należy umiar, a nawet pewną dozę nieufności wobec bliźnich, a w stosunkach z partnerem - uważną obserwację zachowań i wyciąganie odpowiednich wniosków. Jest to zaledwie pierwsza z dwunastu faz zodiaku, a więc od każdej następnej Baran może nauczyć się wielu cennych rzeczy. Jako uczeń powinien być wdzięczny i pojętny, ale jeśli dojdzie do przekonania, że jest już dostatecznie mądry i może zaprzestać nauki, będzie to przypadek beznadziejny. Kobieta reprezentująca tę fazę powinna przede wszystkim zwrócić uwagę na kwestie taktu, delikatności i pogłębiania uczuć, mężczyzna - na to, że kobieta, która podziwiałaby w partnerze tylko upór, siłę i determinację, byłaby istotą nader prymitywną i chyba niewartą niczego innego niż to, co podziwia. A chyba nie o to chodzi. ŻYWIOŁ: ogień. ZNAKI SPRZYJAJĄCE: Lew, Strzelec, Waga, Bliźnięta, Skorpion. ZNAKI NIESPRZYJAJĄCE: Koziorożec, Rak, Panna. CIAŁO NIEBIESKIE: Mars SZCZĘŚLIWE KAMIENIE: diament, rubin, ametyst, granat, turkus. KAMIENIE NIEZALECANE: szafir, szmaragd, malachit. SPRZYJAJĄCE KOLORY: żółty, czerwony, indygo. NIESPRZYJAJĄCE KOLORY: brązowy, czarny. ZALECANE DZIEDZINY ŻYCIA ZAWODOWEGO: wojskowość, sport, handel, drobny biznes, komunikacja. NIEZALECANE DZIEDZINY ŻYCIA ZAWODOWEGO: służba zdrowia, nauka i oświata, rolnictwo i ogrodnictwo, bankowość, rzemiosło. POŻĄDANE CECHY U PARTNERA LUB PARTNERKI: doświadczenie, opiekuńczość, towarzyskość, poczucie humoru, umiarkowana namiętność, ciekawość świata, szybki refleks, sprawność fizyczna, umiejętność adaptacji, mądrość i konsekwencja. NIEPOŻĄDANE CECHY U PARTNERA LUB PARTNERKI: upór, egocentryzm, pryncypialność, brak umiejętności szukania kompromisu i gwałtowność.

Gość Eldon
Pytam o sposprzezenia z ''zycia'' wziete a nie z tego co pisze w necie