Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iustaa

duzy brzuch po porodzie

Polecane posty

Gość iustaa

Kilka dni po porodzie ciągle wyglądam jakbym była w ciąży. To juz tak zostanie, czy po obkurczeniu macicy brzuszek się zmniejszy?

Gość MMM333
zmniejszy się, spokojnie, trzeba czasu po prostu.

Gość mama 1984
wiesz- mam radę dla Ciebie zajmij sie dzieckiem a nie pytaj o takie bzdury na necie, jesteś po porodzie i jak chcesz wyglądać jak modelka??? macica sie obkurczyć musi normalnie masakra

Gość iustaa
Nie chcę wyglądać jak modelka, tylko się martwię, czy nic złego sie nie dzieje i chcę wiedzieć jaka jest kolej rzeczy. Obwód brzucha po porodzie zmniejszył mi się tylko o 3 cm..

Gość adinnaaaa
a ile przytylas w ciazy?

Gość Verdis
jak Ci będzie miał zmaleć to zmaleje . Znam dziewczyny które pare miesięcy po porodzie wyglądały tak samo jak przed porodem albo i lepiej. I znam przypadek że dziewczyna po cesarce wyglądała jakby była w 5 miesiącu, teraz dziecko ma 1,5 roku a ona wygląda tak samo jakby była w 4 czy 5 miesiacu. Dlatego w ciąży nie warto jeść łapczywie, tłusto i jeść wszystko co wpadnie w rece albo spełniać wszystkie zachcianki. Jak miałabym tak wyglądać to już bym wolała całą ciąże być na jakiejś diecie i jeść produkty zalecone przez lekarza