Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Osiemnastka.

Dziwna wydzielina z pochwy.

Polecane posty

Gość Osiemnastka.

Witajcie. Otóż mam pewien problem. Po okresie 4 dni, gdy mój chłopak zrobił to ze mną od tyłu, a następnie zrobił mi palcówkę leci mi cały czas jakaś dziwna, powiedzmy dość obfita wydzielina z pochwy, nigdy czegoś takiego nie miałam. Byłam wtedy jakoś tydzień po miesiączce. Przyznam się, że pierwszy raz robiłam coś takiego z chłopakiem i jestem trochę przestraszona bo nie wiem co się ze mną dzieje.. więc co to może być?

Gość Endersly
A jak dawno to było? Bo po kilku dniach to objawów ciąży byś nie miała - to niemożliwe ;-) Od tyłu to znaczy analnie czy po prostu od tyłu? Bo to też ma znaczenie. Jeśli analnie to np. mogło się coś niefajnego Ci wdać, w sensie bakterie i może to być zapalenie pochwy... Jeśli od tego stosunku minęło już ok. 2 tygodnie zrób test ciążowy a tak, to kup sobie dobry płyn do higieny intymnej o niskim pH i jakiś probiotyk (jakiś czas temu dawali w zestawach LaciBios femina, to oba środki możesz ich kupić bo dobrej jakości są). Jeśli objawy nie miną, idź do lekarza na konsultację.

Gość Osiemnastka.
Od tego "zdarzenia" minęło ok. 4 dni i było to po prostu od tyłu.. Własnie chyba zrobię tak jak piszesz, wykupie środki do higieny intymnej i poczekam z tym trochę..