Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

G.A.K

Przyznaje że jestem imbecyl w sprawach podrywu!!!!

Polecane posty

I nie wiem jak to zmienić, poznałem laskę w sklepie mojego wzrostu, ładne ciało, widać było że miła, parę centymetrów niższa niż ja. Zawadziła mnie koszykiem, ja się uśmiechnąłem, ona też, wzajemne przeporosiny i dupa. Była bardzo wysoka, prawie jak ja, wiec pewnie powodzenie nie ma, mogłem ją zdobyć a ja kurwa mać tej jednej jeanej rzeczy nie umiem robić, nawet kurwa zgwałcić bym laski nie umiał, jestem do dupy :(

Gość njun niezalogg
Zaczynam sądzić że jesteś też projektem:(

Najgorzej to nic nie zrobić. Wyucz się jednego tekstu, a później to trzeba na luzie rozmawiać.

Gość pasi konik
wspolczuje ci 🖐️

Dobra, idę spać, bo widze że pani b musi obiedek mężowi podać..

Gość IMO12335
Teraz i BSA będzie nam pisał sprawozdania za każdym razem jak jakaś losowa siksa się do niego wyszczerzy. :O

Gość njun niezalogg
Słoneczko, nie czego, tylko czyim?

LoOoOser- Jaki tekst? "Cześć, fajna jesteś, podobasz mi się" to twoim zdaniem fajny tekst?

Gość grxfxbg
b

Gość .1.
zeby podrywać to trzeba mieć pracę

Mężatki ostatnio nie widziałem. :) Zresztą nie starałem się o to. Zaraz coś Ci wyślę na mail. Taki tekst powiedz: " Cześć. Zobaczyłem Cię i postanowiłem, że muszę do Ciebie podejść, bo inaczej nie darowałbym sobie. Jestem X" i podajesz rękę. I później chodzi o to, żeby być na luzie i normalnie pogadać, zależy co ona powie.

.1. Prac to ja mogę mieć dziesięc, ale jak jest śnieg to gówno z pracy...

Gość njun niezalogg
Jakoś Coś tam lubię chociaż powinni Cię stąd skutecznie wyciąć, więc mam odczucia ambiwalentne. Ale mylisz mnie z kimś bez przesady żebysmy mailowali to aż tak ciekawa osobliwości nie jestem

Gość njun niezalogg
*Cię

Looooser- Po takim tekście, to bym nie wiedział co gadać dalej, pewnie by zaczęła się śmiać i gówno by z tego wyszło. Wolę odpuścić, bezsensu to wszystko.

Loooser: Ok. Tylko ja teraz się biorę za format komputera, więc maila przeczytam później, cierpliwości :D

njun niezalogg- Wydawało mi się że mnie znasz, byłaś dość bezczelna, więc myślałem że to chodzi o panią K.

WomanInTheFog- A "minty man 41" jeszcze do ciebie pisze czy już zrezygnował?

Ja jestem sam, bo chcę byś sam, ale chciał bym umieć też podrywać, tym samym mieć wybór.

Przyznaje że jestem imbecyl w sprawach podrywu" - i tego sie trzymaj dla dobra plci pieknej

No jak ja się z 5 razy w życiu zakochałem, to nic w tym dziwnego. Nie bardzo mi się chce kogoś mieć, żeby mieć.

mowisz czesc i sie przedstawiasz,a reszta zalezy od reakcji, albo pogadacie wiecej albo wcale,bo jak jej wpadniesz w oko,to sie rozgadacie,wiec wyluzuj, po czym zapraszasz na ciacho i kawulca i normalnie juz z reszta,co sie stresujesz? skoro zagadac nie mozesz, to i tak bez sensu by bylo umawianie sie,bo wtedy to dopiero musialbys sie nagadac masz dwie opcje,wybierz sam - nie jojc tylko cwicz, rozmawiaj z ludzmi,jakimikolwiek,tak o, z czasem,to jak laska sie nawinie,to nawet nie bedziesz wiedziec kiedy zaczniesz nawijac i to jak czlowiek :)

czizas- Gdyby nie tacy jak ja, to teraz była byś gwałcona przez arabów a za godzinę przez murzynów, no ale chyba że ty lubisz być gwałcona przez zwierzęta...

lexxmark Bo nie o sam seks mi chodzi, z seksem nie mam problemu, z tym sobie radzę .