Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martaaaa12w3e4r5

Sposób na piękne włosy.

Polecane posty

Gość Martaaaa12w3e4r5

Rok temu miałam siano zamiast włosów. Ciągle je farbowałam i prostowałam. Włosy same mi się łamały. Miałam nawet taką myśl aby ściąć się na łyso i nosić perukę. Odżywiałam włosy u fryzjera i sama w domu. Fryzjerka była zaskoczona,że aż tak miałam zniszczone włosy. Jedynym wyjściem było ścięcie. Poszłam do innej fryzjerki na SAUNE ozonową. U innych rezultat widać już po 4 razie,a u mnie dopiero po 12. Ale teraz włosy są mega zdrowe. Jak mówiłam miałam siano teraz mam piękne zdrowe loki i rosną jak szalone,mimo iż prostuje i farbuje. Teraz raz na 2 miesiące idę na tę saune. Koszt 40 zł,ale naprawdę szczerze polecam nawet nie muszę podcinać. Wiem jak włosy mi psuły humor.

Gość Wojtek435435643
Ostatnio klimatyzacje w samochodzie potraktowali mi ozonem bo śmierdziała grzybem i mokrym psem. Również polecam.

Gość pachnie to reklamą
pewnie sama prowadzisz taka saunę :) na wlosy najlepsze jest picie własnego moczu 3 razy w tygodniu po szklance 😴

Gość Jerzy 24
Moim zdaniem klimatyzacja typu multi split jest najlepszym rozwiązaniem do domu, koszt założenia tego typu klimatyzacji może być wyższy ale można precyzyjnie dobrać moc urządzenia do powierchni, agregat chłodniczy i tak instalowany jest na zewnątrz domu, sprawdź parametry tej klimy i zobacz, ja czekam aż mi zamontują fujitsu http://www.mirtor.com.pl/klimatyzacja-torun/ z czujnikiem podczerwieni który automatycznie kieruje chłodne powietrze na człowieka