Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jagodzianka!

Schudłam 20kg a teraz jem i jem! Potrzebuje wsparcia.

Polecane posty

Witam! Na wstępie chce się pochwalić że schudłam ponad 20kg lecz co z tego skoro od jakiegoś czasu moje motywacja spadła a ja ciągle jem i jem. Potrzebuje pomocy inaczej wrócę do stanu dawnego, a tego bardzo nie chce . Nie wiem co się stało byłam twarda, byłam bardzo mocno nastawiona na odchudzanie, schudłam (!!!) wszyscy mnie chwalili jak pięknie wyglądam a nagle BACH! Jem, jem, jem i nie mogę przestać:( ponownie przytyłam nie wiem już co robić ani jak nabrać ponownie motywacji. Ciągle jem i ciągle mówię jutro :( zniosę wszystko wyzwiska z Waszej strony ( należy mi się ), krytykę ale błagam pomóżcie mi się opamiętać. Proszę!

Mam nadzieje że dołączy jakaś dziewczyna do mnie, będę wdzięczna :). Z góry wszystkim dziękuję :).

Gość kim 0909
znajdz jakas grupe anonimowych grubasow bo wydaje mi sie ,ze problem tkwi w psychice.. jak nie znajdziesz to i AA sie przydac moze, nalog tylko inny

Gość rwrewrewr
ty nie miałaś kiedyś niku Jagodzinak z serem? [are lat temu gadałam z jakąś Jagodzianką

Gość anna kareniwa
wyciągnij zdjecie,kiedy bylas najgrubsza i powies na lodowce. wyjmij z szafy tamte ubrania i z rana zapytaj siebie czy chcesz znowu to nosic. kidy powiesz do lustra stanowczo i głośno nie !!!! tego dnia bede uwazac na to co jem.wzmocnisz swoją motywacje :-) pozdrawiam :-)

hej ja jestem w takiej samej sytuacji. też udało mi się zrzucić 20 kg w przeciągu 1,5 roku. byłam całkiem inaczej nastawiona do życia, obiecywałam sobie, że już nigdy w życiu nie popełnię błędów żywieniowych. czułam się w swoim ciele wspaniale. nawet nie da się tego opisać. niestety do czasu... wpadłam w szał jedzenia i tak oto powróciłoi mi 7 kg :( codziennie sobie powtarzam od jutra, od jutra... i nic nie może mnie zmotywować, mimo tego, że bardzo mi to przeszkadza i cierpie z tego powodu :(