Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona897229

Miał być seks...

Polecane posty

Gość wkurzona897229

a on zasnął i ani mysli się obudzić:( Od dwóch tygodni ie było seksu, dzisiaj w końcu miał być, poszłam tylko do łazienki się wykąpać i wydepilować, wracam, a on już śpi:( Porażka:(

Gość moj tak samo
tez myslalam ze cos bedzie bo juz tydzien nic a on buzi i na bok sie odwrocil i spi kurde

Gość qwerty121
Przykro słyszeć takie żeczy . Jeżeli to ja bym był na miejscu tego "faceta" to pomógłbym Ci się nawet wykompać :D No trudno tak to czasem bywa :(

Gość AzraeLLLLLLLLLLLLLLLLLL
I widziałem, gdy otworzył Baranek jedną z owych pieczęci, i słyszałem jedno ze czterech zwierząt mówiące, jako głos gromu: Chodź, a patrzaj! Zwycięzca: I widziałem, a oto koń biały, a ten, który na nim siedział, miał łuk, i dano mu koronę, i wyszedł jako zwycięzca, ażeby zwyciężał. Wojna: A gdy otworzył wtórą pieczęć, słyszałem wtóre zwierzę mówiące: Chodź, a patrz! I wyszedł drugi koń rydzy; a temu, który na nim siedział, dano, aby odjął pokój z ziemi, a iżby jedni drugich zabijali, i dano mu miecz wielki. Głód: A gdy otworzył trzecią pieczęć, słyszałem trzecie zwierzę mówiące: Chodź, a patrzaj! I widziałem, a oto koń wrony, a ten, co na nim siedział, miał szalę w ręce swojej. I słyszałem głos z pośrodku onych czworga zwierząt mówiący: Miarka pszenicy za grosz, a trzy miarki jęczmienia za grosz; a nie szkodź oliwie i winu. Śmierć: A gdy otworzył czwartą pieczęć, słyszałem głos czwartego zwierzęcia mówiący: Chodź, a patrzaj! I widziałem, a oto koń płowy, a tego, który siedział na nim, imię było Śmierć, a Otchłań mu towarzyszyła; i dana im jest moc nad czwartą częścią ziemi, aby zabijali mieczem i głodem, i morem, i przez zwierzęta ziemskie. (Ap 6, 1-8) ..bowiem czas wasz się wypełnił a jeźdźcy ruszyli w drogę

Gość mało sie
mało sie staracie, albo maja kochanki

Gość mloda 123456789
moge sie wami dziewczyny zaopiekowac jezeli macie ochote na sex z kobieta.

Gość glosrozsadku89
a ja bym dala duzo zeby miec swiety spokoj i nie slyszec ciagle jeczenia ze mu sie chce i chce nawet nie mozna odpoczac

Gość facet i juzzz
ile to par jest tak nie dobranych.....ja nigdy nie odmówiłem naget gdy byłem zmęczony ;)

Gość don panko
Jak tak czytam te teksty to żałuję że nie jestem waszym sąsiadem dziewczęta, straszna i niepohamowana żądza u mnie a moja kobieta coś nie tego ...Mi tylko baraszkowanie we wszystkich formach w głowie );

Gość qwerty121
no wkońcu konkretne działania :) A jeżeli chodzi o mnie to i ja moge pomóc

Gość don panko
o coś jak ta picza glosrozsadku89

Gość bez rutyny
a pomyslalyscie o tym, ze nie jaracie juz wlasnych facetow??? jesli by tak bylo, to nie ma opcji, czekalby z wywieszonym jezorem i stojaca pala. powodem moze byc np rutyna i znudzenie w lozku. jak ciagle jest tak samo, to co w tym ekscytujacego, podniecajacego??? troche fantazji, dziewczyny, pomyslowosci, odwagi.

Gość moj tak samo
moj zazwyczaj ciagle marudzi ze chce to ja jestem taka ze zadko mam ochote a dzis mam jak diabli a on spi chyba odwet zrobil

Gość qwerty121
Na świecie jest wielu innych facetów gotowych stanąć na wysokości zadania :D

Gość mloda 123456789
pewnie tak tacy sa faceci niestety hahah

Gość moj tak samo
mi wystarczy jeden :)

Gość wkurzona897229
no ja jestem pomysłowa i lubię seks. Tylko jemu się nie chce. Zresztą niech spada, ja juz mam powoli tego dosyć, że się ciągle muszę prosić, jest mnóstwo innych fajnych facetów, którzy będą przeszczęśliwi z kobietą. któa chętnie robi loda i uwielbia się bzykać. A mój niech sobie znajdzie jakąs oziębłą kłodę.

Gość bo dziś 13
i dlatego nici z seksu :P ale z tym depilowanie to wkurzona 100 % kobieta uhaha seks to seks a nie wybieg.... a może facet pomyślał że go olewasz gdy czekał a ty całą tą buchalterię :D

Gość wkurzona897229
Rany, miałam brudna do łóżka wejść? Poszłam się wykąpać jak zwykle wieczorem (ty się nie kąpiesz?), a przy okazji się wydepilowałam. Wielkie halo, że człowiek sie myje, wcześniej nie miałam kiedy, bo wróciłam wieczorem dopiero do domu.

Gość wkurzona897229
I to nie było tak, że on zaproponował mi seks, a ja zamiast się nim zająć uciekłam do łazienki, tylko on powiedział, że możemy się dzisiaj bzyknac, tylko jeszcze musi coś zrobić do pracy, ja w tym czasie poszłam się kąpać i jak wyszłam z łazienki to on już spał:o

Gość on_brunet
nie przejmuj sie:)

Gość on_brunet
ile masz lat wkurzona?

Gość bo dziś 13
Jak brać prysznic jako kobieta: 1.Zdejmij ubranie i włóż je do pojemników na brudną odzież, segregując na jasne, ciemne i białe oraz do prania ręcznego i w pralce. 2.Idź do łazienki ubrana w długi szlafrok. Jeśli po drodze spotkasz męża,zakryj dokładnie wszystkie widoczne części ciała i przyśpiesz kroku. 3.Przyjrzyj się w lustrze swojej figurze i wypnij brzuch. Pojęcz, że znowu utyłaś. 4.Wejdź pod prysznic i przygotuj sobie myjkę do twarzy, myjkę do rąk, myjkę do krocza, szczotkę do pleców, szeroką gąbkę oraz pumeks. 5.Umyj dwukrotnie włosy szamponem grejfrutowo-ogórkowym z dodatkiem 83 witamin. 6.Wetrzyj we włosy odżywkę grejfrutowo-ogórkową wzbogaconą naturalnym olejkiem krokusowym. Zostaw ją na 15 minut. 7.Myj twarz peelingiem z pestek brzoskwini przez 10 minut, aż nabierze żywego, czerwonego koloru. 8.Umyj resztę ciała żelem do kąpieli Ginger Nut i Jaffa Cake. 9.Spłucz odżywkę z włosów, poświęcając na to co najmniej 15 minut, aby mieć pewność, że cała spłynęła. 10.Ogol włosy pod pachami i na nogach. Rozważ ogolenie okolic bikini, ale dojdź do wniosku, że lepiej je wywoskować. 11.Nakrzycz na męża, kiedy spuści wodę w toalecie i spadnie ciśnienie wody, tak, że z prysznica popłynie wrzątek. 12.Wyłącz prysznic. Wytrzyj wszystko w kabinie do sucha. Bardziej zabrudzone miejsca przetrzyj specjalnym płynem do kafelków. 13.Wyjdź spod prysznica. Wytrzyj się ręcznikiem wielkości małego państwa afrykańskiego. 14.Zawiń włosy w długi ręcznik, o wyjątkowej chłonności. Sprawdź całe ciało w poszukiwaniu choćby zapowiedzi pryszczy. 15.Wróć do sypialni, ubrana w długi szlafrok i turban z ręcznika. 16.Jeśli dostrzeżesz gdzieś męża, zakryj starannie wszystkie odkryte części ciała i udaj się szybko do sypialni, gdzie spędzisz następne półtorej godziny na ubieraniu się.

Gość john łejn
a co, pośpieszyć się nie umiesz? to masz:P

Gość on_brunet
.

Gość bo dziś 13
i facet śpi jak zabity

Gość on_brunet
.

Gość ona_brunetka
tu jestes brunecie :)