Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestemzdenerwowana

pomocy , zajście w ciążę

Polecane posty

Gość leilaaa
a dlaczego mowisz ze nie masz czasu?

Gość leilaaa
..."A teraz najlepsze rozwiązanie dla niego to sie możemy rozwieśc" on Ci tak powiedział???

Gość tyretrww
lecz sie ,coś z tobą nie tak! każdemu mięknie przy postawie roszczeniowej '' wacek bacznosc! robimy dziecko'' phi...

Gość jestemzdenerwowana
myślę, ze ciężko będzie znaleźć nowa pracę, jestem z małego miasta. jak już sie uda to przecież od razu nie zacznę starań o dziecko :( a wcale nie wiadomo czy ja w ciążę zajde, czy z mojej strony nie będzie problemów. A Jak sie starać o dziecko jak uda sie stosunek raz w miesiącu w dniach niepłodnych. nie wiem moze coś mi sie już przez to z psychika dzieje:( nigdy nie chciałam mieć dziecka tak późno, nie stawiam na karierę ale mój dochód jest poprostu potrzebny

Gość jestemzdenerwowana
przecież pisałam ze on z tym miał problem już wcześniej nie tylko teraz jak chce zajść w ciążę. połowę naszego związku miał stulejke więc nic z seksu drugie pół problemy z potencja. 7 lat dziewczyny przecież ja byłam wyrozumiała, robiłam to z miłości. przyznaje ze teraz naciskam. dopiero teraz

Gość jestemzdenerwowana
tak mi powiedział, nie chce porozmawiać na ten temat. najlepij sie rozwiesc...

Gość tyretrww
a co zrobiliście przez całe lata z tym problemem? odłożyliście na półkę ?!

Gość leilaaa
ile mąż ma lat? Ja Cię nie potępiam, ale jezeli jest tak jak piszesz, to jestes pewna ze dziecko to dobry pomysł? Masz coś takiego jak stabilnosc emocjonalna? On wydaje sie byc strasznym egoistą, a to dziecku nie sprzyja... Powinien sie leczy, powinien tego chciec, a Ty powinnas miec czas na znalezienie nowej pracy i na poukladanie tego wszystkiego, bo jezeli ktos za jedyne rozwiazanie podaje rozwod to na ojca sie nie nadaje.

Gość leilaaa
z tego co rozumiem to on sie nie chciał leczyc i nie chce nadal

Gość leilaaa
przez połowe związku miał stulejkę.... dorosły facet - to jest waszym zdaniem normalne ?

Gość jestemzdenerwowana
kupił kilka razy tabletke i pomagało na chwiele, był kiedyś u seksuologa ten mu powiedział ze trzeba poprostu próbować! kupiłam mu magnez, cynk, od 2 lat mówiłam ze trzeba sie starać o dziecko ale nie byliśmy jeszczm małżeństwem więc na rozmowach sie kończyło, nie chciałam naciskać żeby nie czuł sie zmuszany. pewnie myślał ze weźmie tabletke i sie zajdzie. mówiłam, mówiłam i jeszcze raz mówiłam

Gość jestemzdenerwowana
bal sie zrobić zabieg , czekałam. teraz nie raz mówił ze zrobił to dziki mnie. ja mam terytorium takie odczucia ze przyszedł czas kiedy to dla mnie trzeba sie poświęcić bo chce mieć poprostu to dziecko :(

Gość jestemzdenerwowana
mysle ze mam stabilnosc emocjonalna tylko teraz przezywam jakies zalamanie z ktorego mam nadzieje sie podniose. w tym momencie stracilam nadzieje na dziecko (bo tak sie czuje jak bym juz nigdy nie maila miec) i stracilam prace w ktorej bylam 5 lat wiec jakas stabilizacje mialam. A z moja kierowniczka naprawde tak jest, juz jak wzielam slub to byla zlosliwa i ciagle wypytywala kiedy planuje ciaze. a powod sie znalazl taki ze klient zlozyl na mnie skarge, a mnie wtedy nie bylo bo mialam urlop 2 tygodniowy ale tego nie uwzglednili.... sama powiedziala do mojej kolezanki ze nie bylam zlym pracownikiem tylko tak sie jakos zlozyło;(

Gość jestemzdenerwowana
dziekuje osobom ktore sie wypowiadaja za zainteresowanie, naprawde tego potrzebuje bo nie mam sie komu wygadac. nie chce zeby mama, kolezanki czy ktos o tym wiedzialy a tu jestem anonimowa. dziekuje

Gość leilaaa
bał się zrobic zabieg????

Gość leilaaa
autorko poczytaj na spokojnie bez emocji to co piszesz... w jakim Ty związku zyjesz? I wiesz co - nie nalegaj, przestan sie w ogole odzywac, olej zwyczajnie, udawaj ze zyjesz obok, moze to go otrzezwi. Zachowuje sie jak 16 latek

Gość jestemzdenerwowana
czuje ze powinnam sie jakos uspokoic i wyciszyc, szukac pracy moze bedzie nawet duzo lepsza niz poprzednia, nabrac jakiejs nadzieji ze doswiadcze kiedys macierzynstwa, ze nie wszysto skonczone. masz race zebym przeczytala to co napisalam moze lepiej zrozumiem swoje emocje

Gość leilaaa
Twój mąz sie zachowuje jak rozpieszczone dziecko jak dorosły facet ktory chodzi ze stulejka bo boi sie isc na zabieg ma wziac odpowiedzialnosc za rodzine, dziecko? A ze tak spytam jak Wy uprawiacie seks jak mu mieknie? konczysz reką? ustami, a Twoja przyjemność gdzie? Wiem ze to intymne sprawy, ale jakze istotne w zwiazku

Gość jestemzdenerwowana
reka koncze, on mi reka albo ustami, orgazmy mam zawsze. od slubu doszlo do 3 lub 4 stosunkow takich pelnych

Gość awewgT43
O jaaa, DO LEKARZA, inaczej nici z czegokolwiek. To zaden wstyd.... dziwi mnie, ze dorosły facet nie chce z tym nic zrobic. Wprawdzie prawie 30 lat to NIE JEST ostatni dzwonek dla kobiety ale powinniscie juz teraz zaczac rozwiazywac ten problem. Mój facet nigdy nie miał problemu, zaszłam w wieku 34 lat po 2 miesiacach prób.

Gość leilaaa
mąz do lekarza, a TY wyluzuj, zajmij sie sobą i nie gadaj mu za duzo, bo jednym uchem wpuszcza a drugim wypuszcza:P

Gość jestemzdenerwowana
moze jeszcze przyjmowalabym to jakos ze spokojem gdybym dalej mogla sie starac o dziecko ale musze przerwac i szukac pracy, potem popracowac tam zeby ustabilizowac sytuacje. i ta swiadomosc ze sie teraz nie udalo, ze tak to wygladalo powoduje we mnie strach ze za jakis czas tez tak bedzie to wygladalo, a jak znow prace strace. gdyby on mogl nas utrzymac lub gdybym nie stracila tej pracy mozna bylo by sie leczyc i starac caly czas a tak to ... nie wiem czy nie pisze zbyt chaotycznie

Gość jestemzdenerwowana
czyli tak : zajac sie soba, szukac prace i jej sie poswiecic zeby nie myslec, meza wyslac do lekarza i nie chciec miec dziecka. jak o lekarza nie zechce pojsc to sie wkoncu rozwiesc i zaczac nowe zyce. ciezko gdy zbliza sie ta magiczna 30. moze tak bardzo to przezywam bo posiadanie dziecka od zawsze bylo moim marzeniem,

Gość jestemzdenerwowana
pozatym nie chce teraz zostac sama, bez pracy bez dziecka;( bez niczego... i to tylko dlatego ze mialam marzenia o rodzinie

Gość idź do psychologa
dziewczyno bo sie wykończysz. postaw mu ultimatum albo sie leczy albo koniec związku. jak facet nie moze docenić takiego poświęcenia no litości

Gość leilaaa
kochana, co Ty z ta 30 :P ja na dziecko zdecydowałam sie jak miałam 32 lata, zaszłam w I cyklu, ciaza super, dziecko zdrowe. Najpierw wyslij meza do lekarza...

Gość jestemzdenerwowana
dzięki leilaaa, nawet nie wiesz jak mnie na duchu podtrzymałaś:) moze faktycznie tak mi sie tylko wydaje, ze już szans nie będzie

Gość leilaaa
autorko, co u Ciebie? rozmawiałas z mezem? jakie decyzje?

Gość Gutreregf4er
Kamagra uleczyla moj problem z potencja. Jeżeli macie problemy z potencją i erekcją to z czystym sumieniem mogę zarekomendować DoktorPotencja.pl