Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młodadziewczyna

Czy mogę być w ciąży ?

Polecane posty

Gość młodadziewczyna

Witam :) Mam 17 lat i mieszkam niestety za granicą daleko od swojego chłopaka i od kilku dni dziwnie się czuje. Czasami mam zawroty głowy, stałam się bardzo senna mimo że się wysypiam to i tak po 2-3 godzinach od wstania znowu najchętniej położyłabym się do łóżka , piersi stały się bardzo wrażliwe na dotyk i co mnie zdziwiło urosły w bardzo krótkim czasie , podbrzusze się zaokrągliło i czasami boli , mam wzmożony apetyt. Troszkę zaczynam się bać , że mogłam zajść w ciążę dlatego proszę was drogie czytelniczki o radę. Czy te objawy mogą wskazywać na stan błogosławiony ? Dodam tylko że jestem od miesiąca za granicą już na stałe i ciężko jest tutaj o dobrego lekarza. Co mam robić , boje się pójść do ginekologa bo nigdy jeszcze u niego nie byłam zawsze się bałam ( wiem , że to głupie i powinnam to zrobić już dawno, ale proszę o radę a nie karcenie za to ). Pozdrawiam :)

Gość jaks taka mala niunia
tak jestes w ciązy i to mnogiej o czym swiadcza objawy pojawiające sie juz nazajutrz po stosunku.

Gość oczywiście, że możesz
pozwalam ci :classic_cool:

Gość młodadziewczyna
ja się boję i oczekiwałam jakieś rozsądnej odpowiedzi ale widzę, że chyba tylko naśmiewanie niektórym w głowie :) no cóż

Gość takie moje zdanie jest
Owszem może to być ciaza... Chociaż to raczej mało możliwe żeby Ci sie tak wcześnie brzuch zaokrąglił.

Gość młodadziewczyna
i chciałam dodać że nie współżyłam wczoraj ani przedwczoraj to było ostatni raz jakiś miesiąc temu

Gość młodadziewczyna
nie brzuch tylko podbrzusze stało się bardziej wypukłe gdzie miałam zupełnie płaski brzuch

Gość nom nom nom
To bliźniaki, gratulacje :)

Gość młodadziewczyna
dobra podziękuje raczej już za opinie , dobranoc :)

Gość nom nom nom
głupie pytanie - głupia odpowiedź ;)

Gość powodzenia....
zrób test, jeżeli stosunek był miesiąc temu to test będzie wiarygodny w 100%. Mam nadzieję, że znasz język i się nie wstydzisz iść do apteki. Powodzenia!

Gość lumpka wina
ej, ja byłam 1 raz u gina w ciązy w wieku 28 lat i wcale się nie zdziwił. a test robiłas???

Gość mala_szklaneczka
a okres kiedy powinnas miec ??? nie mozesz zrobic testu ciazowego ???

Gość ZastanawiamSięDlaczego...
Wstydzisz się lekarzowi pokazać nago a chłopakowi już nie? Nie rozumiem takiego podejścia:/ Robiliście to bez zabezpieczenia?

Gość ZastanawiamSięDlaczego...
lumpka wina, serio? Nie chciałaś wcześniej skontrolować, czy jest wszystko dobrze i czy prawidłowo wszystko przebiega?

Gość młodadziewczyna
nie nie wstydzę nie ma czego , postaram się jak najszybciej albo zrobić test albo pójść do ginekologa dziękuje I TO NIE JEST GŁUPIE PYTANIE TO JEST PYTANIE 17-LATKI CZEGO SIĘ BYŁO SPODZIEWAĆ SKORO NIGDY MATKĄ NIE BYŁAM WIĘC NIE WIEM JAK TO JEST DLATEGO POSTANOWIŁAM SIĘ ZAPYTAĆ , CZY TO COŚ ZŁEGO ALE NIE CO NIEKTÓRZY WOLĄ KOGOŚ ZDOŁOWAĆ JESZCZE BARDZIEJ

Gość młodadziewczyna
okres powinnam mieć 19 , ale od pół roku lubi się spóźniać , raz nawet się spóźnił 2 tygodnie zrobiłam test ale wyszedł negatywny i lada dzień dostałam

Gość młodadziewczyna
ostatni skończył mi się 27 stycznia ale był bardzo słaby jak na te które mam

Gość jaks taka mala niunia
nie no teraz to juz pzregiełaś .okres miałas 2 tygodnie temu a szukasz objawów ciązy?przeciez jestes w czasie okołoowulacyjnym! doucz sie zanim pójdziesz kolejny raz do łozka z chłopakiem

Gość nom nom nom
Bo to kretyńskie pytanie! Skoro uprawiasz seks, to MOŻESZ BYĆ W CIĄŻY NAWET NIE MAJĄC JAKICHKOLWIEK OBJAWÓW. 17 lat miałam nie tak dawno temu ale nie byłam tak tępa żeby zadawać takie pytania na forum.

Gość młodadziewczyna
inteligencją to tutaj widzę niektóre niegrzeszną, i nie muszę się douczać bo biologia to moja pasja i wiem bardzo dużo na tematy rozmnażania tylko chciałam wspomnieć że krwawienie nie wyklucza ciąży są kobiety które mają okres i okazuje się że są w ciąży ( długo liczyłaś te dwa tygodnie ; ) )

Gość młodadziewczyna
a z chłopakiem współżyje od 7 miesięcy i nigdy mnie nic w okresie nie bolało czasami nawet zapominałam , że go mam

Gość wifigdansk
dziwisz się ze się nabijają jestes niepełnoletnia,nic nie wiesz o ciaży,macierzynstwie,odpowiedzialnosci,itd...a juz uprawiasz sex,niemozliwe ze nie wiedzialas ze to nie gra w warcaby,od tego mozna zaciążyć chocby się nie wiem jak zabezpieczało.kazdy musi się liczyc z tym ze jak idzie do łozka-moze byc z tego ciaża. poza tym-piersi nie twardnieją i nie stają się wieksze po miesiącu a brzuch/podbrzusze nie rosnie tak szybko,dziecko jest w tym wieku ciąży jeszcze ziarenkiem. niewiem czemu takie pytanie zadajesz na kafeterii a nie zrobisz testu który odpowie ci prawie na 100%. przeciez tu nie ma wróżek ani jasnowidzów mających zdolnosci telepatyczne.

Gość młodadziewczyna
zawsze się z tym liczyłam i liczę ale nigdy tak kiepsko się nie czułam i powtórzę jeszcze raz tak jutro dzownie do ginekologa i umawiam się na wizyte już mam nr od starszej koleżanki

Gość młodadziewczyna
podbrzusze bardziej jeśli dokładniej to opisać to spuchło a nie urosło ale piersi naprawdę stały się bolesne bardzo twardsze i większe

Gość nom nom nom
"chciałam wspomnieć że krwawienie nie wyklucza ciąży są kobiety które mają okres i okazuje się że są w ciąży " Równie dobrze możesz mieć wszystkie objawy ciąży i w niej nie być! Uważasz że jeśli 50 osób na kafe powie Ci że na bank nie jesteś w ciąży to w niej nie będziesz? :D SKORO UPRAWIASZ SEKS, to MOŻESZ BYĆ W CIĄŻY :D Bez względu na jakiekolwiek objawy czy ich brak

Gość chora czy nie ?
nie e myśle tak chciałam się dowiedzieć czy to musi być ciąża czy też coś innego zwiazanego z moim ciałem może jakaś choroba jakiś torbiel może któraś z was miała coś takiego w swoim życiu i mogłaby się tym podzielić

Gość nom nom nom
Mogą wskazywać na ciążę i jeszcze na pewno na kilka jakichś chorób i równie dobrze możesz też sobie je wmawiać ;) Taka dobra z biologii jesteś i nie wiesz?

Gość wifigdansk
piersi i podbrzusze zmieniają się co miesiac ( ze wzgledu na owulację) ,rosną twardnieją po czym miękną tak samo mozna miec objawy ciąży nie bedac w niej jak i miec obkawy nieciążowe,bedac w ciazy (np ja -i pewnie kazda kobieta) bedac w ciazy mialam co miesiac wrazenie ze zaraz dostanę okres,cos tam leciało-sluz wydzielina-fuj,nie lubię takich okreslen; p a potem znow było "sucho" i tak co miesiąc. kazdy organizm jest inny wiec pytanie na forum na odległosc dotyczące swojego organizmu ktorego nikt nie widzi albo swojego zycia ktorego nikt nie zna-jest conajmniej dziecinne.