Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wreta

ludzie z ktorymi zle sie czujemy

Polecane posty

Gość wreta

jak wyglada to u Was?utrzymujecie z nimi mimo wszystko kontakt?co jesli nie chce sie otwarcie powiedziec"sorry, nie chce mi sie z toba gadac"? ja mam 2 takie kolezanki ze studiow, spotykamy sie co jakis czas, zawsze po spotkaniu znimi czuje sie nieswojo, troche jak blazen. zawsze szukalam winy w sobie, ale moze nie powinnam?

W moim przypadku jest bardzo krótka piłka. Skreślam osoby, z którymi źle się czuję. Wolę stracić potencjalnego znajomego, niż spokój.

Gość wreta
nie obawiasz sie, ze cos z Toba nie tak? meczy mnie to, bo to w sumie spoko dziewczyny, ale cos, w moim mniemaniu, jest z nimi nie tak.nie wiem co wlasciwie, ale zartujac z nimi pozniej czuje sie zle, nigdy nie wiem, czy tak naprawde smieja sie ze mnie, czy ze mna. nie potrafie podjac decyzji, bo za zawsze uwazalam, ze moje prolemy wkontaktach z innymi wynikaja z mojego wrazliwego charakteru i, ze moze przesadzam, czepiam sie itp.

A dlaczego miałoby być coś nie tak? Nie spotykam się z ludźmi, którzy wywołują we mnie negatywne i określone emocje/uczucia. Wolę samotność, niż obłudną i cukierkowatą gromadę dookoła.

Gość jhaaddeed
wszystko dobrze, jeżeli to nie jest twoja rodzina :) siostra czy brat albo ojciec :o tu już sprawa się trochę komplikuje by uciąć zupełnie kontakt