Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nelysiaa97

Mam 15 lat, i jestem chyba w ciązy..... CO robić?????

Polecane posty

Gość nelysiaa97
madagaskar82 po pierwsze to że ktos mi napisał o plamieniu implementacyjnym to zapytałam czy aby na pewno to,bo się wczoraj tego plamienia wystraszyłam i wcześniej w google wpisałam co oznaczają plamienia, i napomknęłam że czy nie jest na to za późno, bo czytałm uważnie o tym plamieniu kiedy następuje i coś mi nie pasowało. Widzę że ty nie potrafisz czytać ze zrozumieniem co ja tu piszę.

Gość Mam dziecko 1,5 roczne
Prawdopodobnie byłaś w ciąży ale już nie jesteś-to sie nazywa poronienie, wiele kobiet tak ma, zarodek nie może się zagnieździć lub jest z wadą genetyczną i ulega poronieniu a okres przychodzi tydzień później np.. To chyba nawet lepiej choc ja bym była załamana, w końcu to już była ciąża. I przeczytaj na instrukcji testu KAŻDA kreska oznacza ciążę-słaba,blada wczesną.

nelysiaa97 nie chcę Cię martwić ale za pewne była to ciąża biochemiczna. Skoro kreski były coraz słabsze to pewnie spadało stężenie poziomu hcg i doszło do poronienia.

Gość nelysiaa97
O matkoooo :(. Ciąża biochemiczna?Co mam teraz robić?>Przecież teraz mam okres.. Czy macie rację? :(

Gość madagaskar82
Taaa...a swistak siedzi i zawija...

Gość adinnaaaa
oj jak bys nie zrobila testu to nawet nie wiedzialabys o zadnej ciazy. ciesz sie, ze w ogole dostalas okresu i uwazaj na przyszlosc.

Gość ciąza 15loatki
moja chrześnica rok temu urodziła była w identycznej sytuacji, ciąża w wieku 15 lat, bardzo ambitna dziewczyna, przyznała się w 20 tygodniu, już miała mały brzuszek, myśleliśmy ze przytyła ;). Najpierw jej rodzice rozpaczali, ale teraz szaleją za wnuczką, ma rok w plecy, ale już nadrabia, chodzi do liceum. niestety miłośc nie przetrwała i rozstali się z chłopakiem, jest jej pewnie trudno, ale ma kochającą rodzine. A to najważniejsze. Myśle, że Ty nie jesteś już w ciąży. Uważajcie bardziej :)

ooo widzisz jakoś się ułożyło. Teraz masz nauczkę na przyszłość, że nawet jak gumka Wam pęknie to marsz do lekarza po tabletki. Ja też miałam tak 2 razy. Raz sama sobie byłam winna, bo uprawiałam sex przerywany, potem spóźniał się okres i w dodatku miałam maturę. Okresu nie miałam przez 3 tygodnie. Piersi nabrzmiałe. Nawet mdłości A bałam się zrobić test, potem czekałam na weekend aż chłopak przyjedzie żeby zrobić razem, a tu czwartkowe popołudnie i dostałam okres ! A już też sobie myślałam, że o studiach mogę zapomnieć w najbliższym czasie, z chłopakiem nawet imię wybieraliśmy Drugi raz też okres się tyle spóźniał, to zrobiłam test dla pewności bez zwlekania, z tym, że prawdopodobieństwo było małe, bo zrezygnowałam z tabsów i wróciliśmy do gumek i to pewnie temu hyhy Ale też miałam stresik ! A stres to najgorszy gnojek ! Potem jak myśl o ciąży zakiełkuje od razu człowiek znajduje u siebie pełno ciążowych objawów No nic... Pozdrawiam Cię!!!wygląda na to, że masz wspaniałego i dojrzałego chłopaka. Został przetestowany w ekstremalnej sytuacji i test zaliczył na 6! Bądźcie szczęśliwi ... i ostrożni

Gość nelysiaa97
Czesc Dziewczyny! Dawno tu nie wchodziłam,wiec tak mialam poprostu ten okres, trwał nie całe 4 dni, brzuch mnie bolał jak zawszze,wiec z chłopakiem doszlismy do wniosku źe skoro jest tak jak zawzse to nie bedziemy kusic losu i chodzic niepotrzebnie po lekarzach. A może sie myle :(? Zwierzylam sie tylko mojej przyjaciolce z tego, i doradzila mi zebym po okresie zrobila jeszcze jeden test - wyszla jedna kreska, czyli brak ciazy. Mielismy strasznego stracha,i teraz jakoś boimy sie seksu:(. Choc sami nie wiemy co mamy teraz robic, bo doszlismy do wniosku ze kondony sa zawodne. A jakos do tabletek antykoncepcyjnych nie mogę się przekonać choć chłopak nalega :(. Nie wiem, moze dlatego ze boje sie isc do ginekologa z ta sprawa, ze ktos mnie zobaczy, i bedzie afera na całe miasto,o to tu chodzi :(.

Gość eee4
dziewczyno, ja w twoim wieku nie wiedzialam, co to sex mimo, ze tez mialam chlopaka od roku :o. I zaczelam znacznie pozniej. Po co sie tak spieszyliscie? Jestescie nieodpowiedzialni. Seks to nie zabawa dla dzieci. Idz po tabletki antykoncepcyjne, innej rady nie ma. Po co się stresowac za kazdym razem?

Gość jhbjher
ciesze sie ze jednak nie ciaz a do seksu to po prostu kupcie lepsze prezerwatywy z apteki a nie jakias tanioche z kiosku......powodzenia :) i gratulacje kochajacego chlopaka

Gość Idz do lekarza
J.w.

Gość marcz_su
Cześć. Jestem studentką V roku psychologii. Potrzebuję przebadać do pracy magisterskiej nastolatki, które aktualnie są w ciąży. Wypełnienie ankiety trwa ok. 12-15 minut, a ponieważ czas mnie goni, BARDZO PROSZĘ WAS O POMOC. Potrzebuję jeszcze ok. 15 dziewcząt, więc proszę nie zastanawiajcie się, czy rozwiązaywać, bo może ktoś inny wypełni, bo to nie działa!! Wierzcie Ankietę należy otworzyć klikając na link: http://moje-ankiety.pl/respond-44336.html Z góry Wam dziękuję