Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzki przedmiot

Mam pytanie co się stało z moim wibratorem analnym?

Polecane posty

Gość ludzki przedmiot

[śpioch] Która to?[śpioch] Wszystkie samice zapraszam na baczność przy ścianie stanąć.[śpioch] Uklęknąć proszę.[śpioch] Sprawdzimy czy do ust nie brałyście.[śpioch] Nie brałyście.[śpioch] Teraz proszę powstać i odwrócić się.[śpioch] Pupy wypiąć w moją stronę.[śpioch] Bez dyskusji.[śpioch] Będę wąchał.[śpioch] Dotykał.:( I sprawdzał rozwarcia odbytów.:( Czy krępowałoby Cię dziewczyno jedna z drugą korzystanie z tego samego wibratora co partner? A może to niehigieniczne?:(

Masz wyobraźnie bardziej chorą od mojej :D Gratulacje :classic_cool: Nie posiadam wibratora analnego niestety :( jak to jest mieć w pupie taki przedmiot? Opowiedz nam. Prosimy.

Gość kugelcfancisz
-proponuję wibratory Bosch lub Makita...wydajne i nie do zajechania

Gość ludzki przedmiot
Lubiękiedy a co w niej takiego chorego, że trzeba uleczyć?:( Dziękuję.:( Przyjemnie, bo dotykanie prostaty wyzwala dodatkowe uczucia i emocje, i wzmacnia bardzo doznania szczytowania.:( Nie rozumiem dlaczego trzymanie czegoś w pupie jest wstydliwe i powszechnie obrażalne.:( W ogóle prawie nie rozumiem tego świata i praw nim rządzących.:( Kugelcfancisz nie chcę sobie krzywdy robić, a wręcz przeciwnie. Przyjemność sprawiać.:( Duch nie dziękuję.:(

Gość ludzki przedmiot
To do widzenia.:( Pójdę szukać.:( Jak zwykle nikt się nie przyzna.:(

Ależ :) nie trzeba leczyć :) Trzeba się cieszyć. Życie bez wyobraźni to jest dopiero nuda i udręka zapewne. A jak ktoś nie ma prostaty to też przyjemne? Jak? Wiesz? Odpowiedz.

Ludzki, przestań szukać i przyznaj się do winy ;) sam go gdzieś wetknąłeś w dobre miejsce, żeby nikt nie znalazł.. a teraz nas pod ścianą ustawisz. taki piekny wibratorek penisek z masy papier mache ci zrobiłam .. 49 twarzy kobiet- do wyboru... i myslisz, że którakolwiek z nas wsadziłaby go sobie do c.pki?.. no wybacz.. to akurat facecka zabawka ;)

Wszak sam Konfucjusz zauważył kiedyś, że : "Lepszy jeden wibrator analny w dwóch odbytach, niż dwa odbyty bez choćby jednego wibratora analnego." :(

Albo jakoś tak podobnie... Te tłumaczenia z dialektu kantońskiego nigdy nie są całkowicie precyzyjne :(

Ciekawe czy to co raczył zauważyć Szanowny Konfucjusz, a Szanowny Vieviór przytoczyć dotyczy też korków analnych?

Gość w i b r a t o r e k -
mam to w dupie

Cześć Ala. A tak sobie rozmyślamy:( Jakiś Konfucjusz podobno zapierdolił wibrator analny Ludzkiemu, czy jakoś tak podobnie...

mam pewne watpliwości.. takie wymiary nie pozwalają na chowanie się w dziurce ;) szukamy wypełniacza, a to jest dopełniacz :P :D