Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgjkui9

Dlaczego w Polsce są takie tragicznie śmieszne niskie pensje ??

Polecane posty

Gość hgjkui9

Dlaczego u nas w kraju są tak śmieszne tragiczne niskie pensje skoro politycy przyznają sobie milionowe premie co chwilę ? W każdym kraju minimalna pensa to około 2.000zł-4.000zł/rękę a u nas żałosne 1200zł na które tyramy po 8 czasem 12 godzin dziennie !!! Zróbmy coś, nie chcę wiecznie tyrać tak do śmierci za darmo nic nie mając z życia.

Gość ktee
sami sobie zgotowaliśmy ten los wybierając takie rządy. Przyszłe pokolenia może coś zmienią, jak Tusk i cała jego banda zdechnie.

Gość rjk2nuj2h3
a co chcesz zrobic?

Złodzeieje,oszuści, przyznają sobie kase za siedzenie i pierdzenie w stołek większość bez wykształcenia bo miała "znajomości" Trzeba wynająć ruskich to zrobią porządek :classic_cool:

nie pytaj nas kochanie tylko napisz list do pana premiera i jego zapytaj!!!

Gość linaresa
to bardzo proste. Wszystko przez to, że mamy takie wysokie podatki. Pracodawcy muszą płacić za każdego pracownika prawie 2x tyle ile pracownik ma pensji. Dodatkowo jesteśmy krajem bardzo biurokratycznym gdzie urzędników jest u nas bardzo dużo. Swoją drogą to ciekawe, że coraz więcej rzeczy możemy robić przez internet samemu, bez pomocy urzędnika, a mimo to urzędników nadal przybywa jak grzybów po deszczu. http://www.sonymobile.com/pl/products/phones/xperia-tipo/

Gość hgjkui9
Każdego dnia wstaję o 5 rano żeby być na 6 w pracy a później przez 8 godzin stoję i skręcam koreańskie części, pracuję w firmie od dwóch lat i zarabiam 1200zł/rękę, innej pracy nie znajdę bo w mojej miejscowości i rejonie jest bieda aż piszczy, 200 chętnych osób na 1 stanowisko pracy, w UP zarejestrowanych 7,5tyś bezrobotnych...Cieszę się że pracę mam i zawsze lepiej mieć te 1200zł niż nie mieć nic. Ale nie mam nic z życia, ciągle praca, po pracy i tak żyję pracą bo ciągły stres, ludzie w pracy beznadziejni chamscy i wredni więc warunki w pracy mam do bani wieczna nerwówka. W domu zjem obiad coś porobię i już jest 19, prysznic, jakiś film i trzeba spać bo rano znowu to samo. Pracuję jak wół i mam grosze i nic z życia a ludzie z polityki żyją z moich podatków !!! chodzą do pracy na 10 czasem 11 i dostają po 40tyś zł na głowę zupełnie kurwa za nic..Jeszcze wmawia nam się kryzys a oni sobie premie co chwilę przynają, no jest to sprawiedliwe ??

Gość wredniucha10
życie z zasady nigdy nie bywa sprawiedliwe

Gość rjk2nuj2h3
a czemu wy dzieci rodzicie ? zeby pracowaly jak niewolnicy? tak samo jak i wy?