Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tola55

Mam problem, proszę pomoźcie mi!:)

Polecane posty

Witam, Od kilku miesiecy współzyje ze swoim chłopakiem, ale to jest główny nacisk od niego ale sama też nie jestem swieta z początku było fajnie coś nowego ale jakie to sa konsekwencje! a ja boje się że go strace czesto kocham się na przymus.Główny powód to obawa przed ciażą zabezpieczamy się gumkami ale ja co miesiac czekając na okres bardzo sie stresuje do tego stopnia iż współżycie mnie wykańcza dosłownie budzę się w nocy, schudłam że rodzina mówi co się z Tobą dzieje a ja tłumaczę studiami i sesją. Nie chce zwieść rodziców jak zajdę.Chłopak mówi ze z nim nie zajdę, mogę czuć się bezpiecznie itp. Jak mu powiedzieć albo inaczej zaspokoić? ostatnio współżyłam i powiedział mi zebym go ssała a ja się rozpłakałam i powiedziałam że to inne dziewczyny mogą robić za odpowiednią opłatą czyt(w burdelu) to się strasznie zdenerwował że wogóle nie rozumniem go jako mężczyzny bo on musi! Boże co robic jeżeli współżyłam a tez chce to bardzo ograniczyć to powie że niepotrzebnie takie zmiany itd zaznaczam że go bardzo kocham i jest dobrym człowiekiem myśle tez że jak był w poprzednim zwiazku to z była dziewczyną to często uprawiał seks i go rozbestwiła a ja na tym cierpię... nie chę się z nim roztawac!

Gość byłam z kobietą
gumki ok, jak partner dochodzi niech małego wyciąga - dla Twojej pewności. Jak to za mało są jeszcze tablety anty ;)

ostatno pękła to jest za duze ryzyko stres, nerwy a tabsów nie moge!!!

Gość ciocia sknera
A nie możesz pójść cdo gina po inne środki anty? Są różne, nie tylko tabsy. Są plastry, wkładki, pianki, żele a nawet zastrzyki.

Gość matka polka85
a moim zdaniem chłopak który naciska na seks którego ty nie chcesz jest totalnym h...! musisz sie odstersowac długa gra wstępna powoli małymi krokami przyzwyczaisz sie brac do ust itd. nie myśl że każdy stosunek kończy sie ciążą poczytaj o dniach płodnych i unikaj tych dni !!

Gość a ja powiem tak...
doopa z niego nie kogut. Jak by cię dobrze rozkręcił, to on by nie dawał rady z twoimi chęciami a nie odwrotnie :D

Gość Cupido1
A ja ci powiem że ty do d..y jesteś. Faceci potrzebują mądrych żon. A wiecie co to oznacza? No właśnie w tym problem że nie. Jak wszystkie. Miłe jesteście do czasu kiedy jest już usidłany. A potem zależnie od tego jakie daje utrzymanie.

Jeśli używacie prezerwatyw to nie masz się o co martwić. Sama na początku przeżywałam to samo co ty ale z czasem sie to zmieniło. jestem z moim facetem już trzy lata a od półtora roku nie używamy żadnego zabezpieczenia(spuszcza mi się na brzuch) i nie zaszłam w ciążę :)