Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wytatuowana

odkąd mam tatuaż moje życie się zmieniło

Polecane posty

Gość wytatuowana

pół roku temu zrobiłam sobie mały tatuaż na karku, od tamtej pory moja pewność siebie wzrosła o 100%, przestałam czuć sie jak szara myszka, a wręcz przeciwnie, poczułam się pewną siebie kobietą, moja samoocena wzrosła, stałam się bardziej kontaktowa i wygadana, moja nieśmiałość zmalała i w końcu jestem fajną dziewczyną, a nie szarą myszą co wiecznie siedzi cicho :P nie sądziłam że mały rysunek na ciele może aż tak mnie zmienić, gdybym wiedziała o tym wcześniej to już dawno miałabym tattoo na ciele :P

Gość pierre dząca
co tam buczysz?

Gość musza sie dowartosciowac jakos
to tylko świadczy o kompleksach osob wytatuowanych :)

Gość Sylwester89....
Żartujesz sobie chyba i prowokujesz, nie ma nic paskudniejszego niż wytatuowana dziewczyna. :)

Gość wytatuowana
mój tatuaż jest mały i dla innych osób niewidoczny :) widać go będzie tylko latem jak założę bluzke na ramiaczkach, a i nawet wtedy bedzie w sumie niewidoczny bo chodze zawsze w rozpuszczonych wlosach, musialabym je zwiazac ale tego nie robie bo mi w takich wlosach brzydko :P zreszta co to ma do rzeczy, skoro mi ten tatuaz pomogl poradzic sobie ze soba to chyba dobrze ze go zrobilam, jedni wydaja kase na terapie u psychologa a ja mam maly tatuazyk, ktory zreszta jest bardzo dziewczecy :)

Gość destylat nicości
ja ci powiem jak to dalej będzie po jakimś czasie "cudowna moc tatuażu", wygaśnie, bo kompleksy przecież od tatuażu nie znikają stan euforii, która opiera się na zakłamywaniu i wmawianiu sobie, że mały tatuaż czyni cię lepszą, bardziej wartościową, po prostu minie i wówczas jedyną metodą na poprawienie samopoczucia, będzie następny tatuaż, już bardziej widoczny i większy potem znowu niska samoocena się odezwie i kolejny tatuaż i tak dalej i dalej w grę wchodzą jeszcze kolczyki itp...

Gość dddarra
Tatuaż i dziewczęcy? To się kłóci ze sobą. Tatuaż nie ma w sobie nic dziewczęcego. Dziewczęce są pomalowane paznokcie, sukienki, długie włosy, delikatność. Nie tatuaż

Gość kotałkaa
Jej.. ja tam nigdy nie miałam problemów z kompleksami a tatuaże uwielbiam, sama mam kilka które znaczą dla mnie bardzo wiele, nie są to obleśne czachy czy pierdółkowate gwiazdki.... :)

Gość ktee
Nie wiem co ma tatuaż do pewności siebie. Osobiscie mam sporo tatuaży i WYRAŻAM nimi SIEBIE a nie sprawiam, że znikają moje kompleksy czy niepewność....

Gość Tak

Jak mnie wku*wiaja ci konserwatywni ludzie którzy wielce są tolerancyjni i bogobojni ale jak ktoś ma Tatuaz to już tragedia się dzieje pluje na tych Polaków buraków którzy nie mają własnego zdania i nie potrafią się wyrwać po za ramy standardu jakimi jest np. Tatuaż idzcie sobie dalej gnić w swoim marnym nudnym szarym życiu buraki, a co do ciebie to gratuluję oby tak dalej trzymaj się sam mam zamiar skończyć jak pisanka pozdro Elo.