Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Różowa zeberka

Kobiety Dobrego Serca

Polecane posty

Gość Różowa zeberka

Polećcie mi, proszę, kosmetyki, jeśli znacie jakieś naprawdę godne polecenia. 1. KREM DO TWARZY - do cery suchej i naczynkowej; 2. POMADKA DO UST - nieustannie suche, spierzchnięte, schodzi z nich skóra, robią się zajady; 3. SZAMPON / ODŻYWKA / SERUM DO WŁOSÓW - wypada ich znacznie więcej niż wcześniej; 4. PEELING ENZYMATYCZNY; 5. BALSAM DO CIAŁA - żeby dobrze się wchłaniał i super nawilżał przesuszona skórę; 6. TUSZ DO RZĘS - pogrubiający i wydłużający jednocześnie;

Gość Różowa zeberka
7. RÓŻ; proszę tylko o firmę, kolor sobie wybiorę

Gość agunga855
tez mam cere nczynkowa obecnie kuoilam red blocker to seum punktowe o dobry krem ciezko na noc mam ziaje z wit c tonik na wypadanie wlosow novoxidil szampon tez jest na usta pomadke ochonna na noc wazeline

Gość Różowa zeberka
Własnie nie pomaga mi wazelina, a nie wiem jaka jest dobra pomadka. Robię tak: na noc peelinguję usta szczoteczką do zębów i nakładam wazelinę, a w dzień pomadka neurogena lub wazelina i mój problem trwa już miesiąc... Dziękuje za wpis :)

Gość Różowa zeberka
up

Gość lilijowa łodzia
tusz do rzes mogę polecić lorela efekt milion rzes :D:D wczoraj wpadłam na stronke z kosmetykami bingospa podobno rewelacja i tanie \:> dużo czytałam na temat maski do wlosow looknij sobie:)

Gość lilijowa łodzia
a jeśli chcesz tusz tanszy to mogę polecić z rossmanna tylko nie wiem jaka firma :o kosztuje jakies 12 zł chyba miss sporty ale nie jestem pewna, wiem ze jest zółty ot, tyle co pamiętam :D

Gość Różowa zeberka
Dziekuje :*