Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość metlik mam w głowie

Czy to wyklucza szczepienie?

Polecane posty

Gość metlik mam w głowie

witam, moje dziecko ma 17 miesiecy. idziemy dzisiaj po południu na szczepienie. małej od paru dni wykluwaja sie 3ki (dwie juz wyszły dolne teraz widac ze gorne sie chca wydostac) własnie zrobiła kupę okropna rzadzinę. podejrzewam ze od zebów, bo zadnych innych objawów nie ma, a od rana zjadła troche kwasnych owoców. kurcze i nie wiem co teraz? isc? czy jeszcze odczekiwac....

Gość asdfgqwert
zadzwoń najlepiej do pediatry i się zapytaj ;) ja jak nie wiem czy iść do lekarza to dzwonię do pediatry i się wypytam co i jak i wszystko wiem ;) jednak wydaje mi się, że ząbki nie mają nic do szczepionki, co innego jakby dziecko gorączkowało czy było przeziębione, najlepiej skonsultuj to z pediatrą ;)

Gość metlik mam w głowie
kurcze nie zadzwonie bo jeszcze jej w przychodni nie ma. przychodzi pierwsze co na "dziecko zdrowe" juz rotawirusa przechodzilismy to wiem jak wtedy kupy wygladaja i jak sie zachowuje dziecko i to nie to. zalezy mi na tym szczepieniu dzisiaj bo juz pare razy przekładałam i wisi to nad nami.... no ale oczywiscie nie kosztem dziecka.... hymm chyba ja po prostu poinformuje jak zajdziemy... dziekuje Ci za odp.

Gość metlik mam w głowie
to dobrze

Gość do autorki........,
co to za szczepienie? blonica, tezec,krztusiec?

Gość dfhkdjhg
Moim zdaniem wyklucza. Ja się odczulam, poprzednim razem jak miałam zastrzyk, trochę niewyraźnie się czułam ale, że nie było gorączki pojechałam. Lekarz oczywiście nie widział przeciwskazań i nie łączył moich późniejszych dolegliwości ze szczepieniem, ale ja wiem swoje. Czułam się strasznie, wodnisty kaszel, piekące oczy, suchy kaszel, typowe objawy alergii, tylko nasilone razy dwa plus ogólne rozbicie, brak siły, temperatura 35,4 przez półtora tygodnia. Lepiej dmuchać na zimne. Szczepionka nie zając.