Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniCKa000

Jaka fryzurke sobie zrobić ??? Pomocy!!!

Polecane posty

Gość moniCKa000

Witam, dzisiaj są walentynki wiec pomyślałam sobie ze zrobię dla mojego chłopaka mega niespodziankę. Otóż w zeszłym tygodniu miałam okres wiec sie nie kochaliśmy. Postanowiłam zapuścić sobie włosy na łonie. Są już dobrej długości aby zrobić sobie na łonie fryzurkę. Zawsze sie goliłam w tym miejscu do zera ale wiem ze mojego chłopaka podnieca trochę "kłaczków" u kobiety w tamtym miejscu. Więc chcę zrobić sobie tam coś mega erotycznego a zarazem fajnie wyglądającego. Pomóżcie mi co takiego... czekam na propozycje :/

Gość moniCKa000
moze podpowiecie mi dziewczyny czy wy macie fryzurke, a jesli tak to jaka????

Gość olej rzepakowy
dready

Zrób fryzurkę w postaci pierwszej litery jego imienia. Będzie podpisana i należała tylko do niego ;)

Gość moniCKa000
tylko ze jego imie zaczyna sie na F- ilip. Bedzie ciezko

Gość zuzullllka
ja od zawsze mam trojkacik i dobrze mi z nim, polecam :D

Gość a ja powiem tak...
Bobra !, zwykłego bobra. Taki jest GENIALNY ! :). Nie cierpię wygolonych cip :(

Gość basia 1993bis
Ja na specjalną okazję zrobiłam sobie paseczek, w od góry przycięty krótko, na jerzyka, na dolnej części zostawiłam dłuższe włoski i zawiązałam na nich maleńką kokardkę. Na prezentację wieczorem nie założyłam majteczek pod sukienkę i w tajemniczy sposób pokazałam mu mój prezent dla niego. Był zachwycony Czasem też barwię swoją fryzurkę, szczególnie lubi na złoto, zieleń i niebieski. Czerwony mówi że mu się źle kojarzy, a tamte takie śmiałe z nutką perwersji

Gość Doświadczony przez życie
dlaczego "F" jest trudne? dwa poziome paseczki i po skraju trójkącika jeden skośny paseczek. Jesli chcesz naprawdę odlot, zrób sobie warkoczyk, ale do tego pewnie będziesz musiała zastosować metodę przedłużania włosów. Ewentualnie wygol na czysto i przyklej kawałek naturalnego futra: króliczka, albo liska. Jeśli jesteś brunekta o ciemnej karnacji możesz je rozjaśnić na platynowy bląd (srebrny), albo zrobić sobie w jego ulubionym kolorze.

Gość faciooo
Jako facet napiszę, że nie ma co kombinować. Byle co sobie tam wytnij i będzie ok. Najważniejsze żeby cipka była chętna na przyjęcie kutasa :)

Gość malenka249
wytnij kolo w gornej czesci... to trudne ale bardzo podniecajace :P

Gość maroko koko
i tak najlepsze sa latynoskie ci*ki, czarne ale rozowe :D

Gość mokra00098
ja tak mam i jest ostro w lozku za kazdym razem :D polecam

Gość napalony019
jakiej fryzurki bys nie miala i tak chetnie bym wylizal twoja muszelke, ale bym ssal az bys wyla

Gość CiEkAwSkA_mAlPeCzKa
i jak tam po walentynkach? co sobie zrobilas? ja nie zdazylam wczoraj napisac co bym proponowala. Ja dopoki nie poznalam swojego chlopaka ( obecnie meza) depilowalam sie na zero. Teraz zrobilam sobie fryzurke w postaci pierwszej litery jego imienia, a to nie łatwe bo ma na imie Sebastian. Z biegiem czasu zaczelo mi to "S" wychodzic coraz wyrazniejsze a moj facet jak to widzi to az sie slini i to za kazdym razem. Jestem brunetka ale to magiczne "S" ma koloru blond co bardzo rozjasnia moja dziurke. Natomiast moj facet rowniez wydepilowal sobie pierwsza litere mojego imienia w tamtym miejscu... hehe jest przebajecznie. Czekam na Twoja wypowiedz jak to wczoraj u was bylo :P

Gość Nataliiia
tylko irokez jest odpowiedni :P