Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agunga855

poprawka uszu zle zrobionych

Polecane posty

Gość agunga855

witam mialam robiona 7 miesiecy temu korekte uszu jedno ucho jest dobrze zrobione drugie mi znow odstaje wyglada jak u fiony czy za poprawke musze placic 1600zl jak za jedno a to chyba z winy lekrza za slabo mi zrobil prosze o odpowiedz mialam robione w Bydgozczy

Gość qwetaa345
powinnaś się spytać lekarza, który robił zabieg. pewnie zrobi poprawki gwarancyjne za darmo albo tanio po kosztach. my niestety nie mozemy wiedziec jakie podejscie do pacjenta ma twój lekarz

Gość agunga855
chodzi o to ze to duzo minelo i odchodzily z czsem a znajac zycie on powie ze jest ok a naprawde mocno odstaje

Gość minipizza
ja miałam poprawkę, dr Szczyt mi robił korekcję uszu a po roku miałam poprawkę, nie płaciłam nic, bo niby z jakiej racji. Ty też nie powinnaś nic płacic.

Gość Jagoda26
hahah,dobre,Jasne,dr.Szczyt ci robił...żałosna jesteś.Dr Szczyt by nawet na Ciebie nie spojrzał.On robi perfekcyjnie operacje,nie musi nic poprawiać.

Gość agunga855
no wlasnei jak jest dobrze zrobione nie powinno byc poprawek wiec nic nei kuamam z tego tylko sie oje ze bedzie chial mi zrobic jedynie za polowe ceny czyli jak za jedno a mnei juz na to nei stac placilam3200 i dlugio zbieralam wiec nei wiem zapisalam sie na wizyte zobacze co powie ale sie boje ze bede miaal coraz gorsze to ucho

Gość gość
ja mialam operacje 21lat temu góra odskoczyła robiona miałam poprawke nic nie dała czy jest sens po tylu latach ruszac to znowu jakie jest prawdopodobienstwo ze znowu nie odskoczy góra