Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytaczkazłodzi

chirurg stomatolog - łódź

Polecane posty

Gość pytaczkazłodzi

czy mógłby ktoś polecić mi jakiegoś dobrego chirurga stomatologa z łodzi? chodzi mi o chirurgiczne wyrywanie ósemek.

Gość lekaidsj
stomatologia na księzym młynie

Gość pytaczkazłodzi
a jakieś konkretne nazwisko?

Gość pytaczkazłodzi
może teraz ktoś coś podpowie?

Gość pytaczkazłodzi
nie ma nikogo z łodzi?

Gość owieczka789
Stomatologia na Pomorskiej(ewentualnie od Czechosłowackiej)to jet bodajże szpital uniwersytecki,wyrywają w ramach NFZ,ale fachowo,bezboleśnie,bezpłatnie

Gość pytaczkazłodzi
eh dzięki sprawdze to co podałaś. bo kiedyś byłam już na takim wyrywaniu i dosłownie wyłam z bólu

Gość rwerwdww
jeśli na NFZ, to polecam Instytut Stomatologii przy ul. Pomorskiej - sama tam wyrywałam ósemki. jeśli prywatnie, polecam A. Kamel, przyjmuje przy ul. Uniwersyteckiej.

Gość Damianoldz
Ja polece klinike stomatologiczna, ktora znalazlem szukajac dla siebie miejsca z chirurgiem stomatologicznym w Łodzi (musialem usunac osemke i myslalem o implancie w braku czworki), jest na Złotnie i nazywa się JMC Medycyna i Stomatologia. Gościu jest specjalistą i wie co robi, dlatego kolejka jest całkiem spora - ale warto czekać, pozdro!

Gość Winneto0
Potwierdzam, tamtejszy chirurg stomatolog podnosił mi dno zatoki i profesjonalnie wykonał zabieg implantologii, ciesze się że mu zaufałem, bo jak wiecie przy takich większych zabiegach (szczególnie chirurgii) jest lekki stres, więc trzeba dobrze wybrać klinikę stomatologiczną w której się to robi. Moją córkę też tam pokierowałem z bolącą ósemką, usunięta podobno bez zbytniego kłopotu i obyło się bez płaczu, tu macie link: http://www.medycynaistomatologia.pl/chirurgia_stomatologiczna_lodz.html

Gość Mrn
Też leczyłem się u dr Cynkiera na Złotnie, usuwał mi ząb i wszczepiał w to miejsce implant na którym zacementował bardzo ładną koronę. Przez cały okres leczenia byłem zadowolony z opieki, polecam!

Gość gość
Możesz przejechać się kawałek dalej od łodzi, a dokładnie do Bełchatowa - uwierz, te kilkanaście kilometrów jest naprawdę warte przejechania. Moje zęby były poddawane u nich zabiegom chirurgicznym, dzięki czemu zostały uratowane, gdy ja spodziewałem się najgorszego. Profesjonalna obsługa za atrakcyjne pieniądze. :)

Gość gość
Miałem ostatnio przeprowadzany zabieg chirurgiczny w www.mddental.pl , znajdującym się na ulicy Gabriela Narutowicza 84. Jeśli zależy Ci na taniej usłudze, jakości a przede wszystkim zdrowiu to polecam zgłosić się do nich.