Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leokadia spod monopolowego

nie moge schudnąć, co robie źle? pomóżcie proszę

Polecane posty

od miesiąca się odczudzam a waga stoi w miejscu. ćwicze skalpel z chodakowska 5 razy w tygodniu przez ostatnie 2 tyg. oraz codziennie jezdze na rowerku od 30-40 minut. nie jem słodyczy.pozwalam sobie jedynie od czasu na kostkę czekolady gorzkiej.przez pierwsze 2 tygodnie jadlam kolacje o 18 i staralam sie jesc wiecej warzyw. potem odrzucilam ziemniaki, makarony i inne tuczące weglowodany. po cwiczeniach uznalam, że bede sie mierzyc. w pasie nie ma różnicy a w udach przytalam 1 cm. co robie nie tak?

Gość jackie/c
tak wlasnie jest jak idiotki biora sie za cwiczenia 5 razy w tyg i chca przy tym schudnac ... :o az brak mi slow

Gość marika..
jaka jest twoja dieta? poza tym przy chodakowskiej nie schudniesz na wadze tylko twoje cialo powinno starcic w obdowach. podaj przyklad diety calodzienniej jaka masz

moj jadlospis dzis : 2 jajka na miekko, z pomidorem, do pracy salatka z kapusty pek, tunczykiem, lyzka majonezu i kukurydza, na obias warzywa smazone na patelni z piersią kurzaka, na przekąske oliwki, na kolacje losos z pomidorem i kefir. jem tez czasami orzechy zamiast chipsow, albo oliwki właśnie :-) salatki tez raz jem z majonezem raz z oliwa z woda, raz gotuje jajka raz smaze, piers kurczaka , ryby raz smaze raz pieke w piekarniku, żeby urozmaicic.

Gość jackie/c
cwiczenia sa na rozrost miesni.. chcesz schudnac? to sie rozciagaj, chodz na masaze, cwiczenia max. 2 razy w tygodniu. i nie mozna radykalnie zmieniac przyzwyczajen zywieniowych :o organizm sie broni, magazynuje wszystko z obawy ze go glodzisz, a 1 cm w udach to wlasnie miesnie. jak cwiczysz 5 razy w tyg i na dodatek takie intensywne jak skalpel to nigdy nie schudniesz :o miesnie waza o wiele wiecej niz tluszcz

Gość z kwiatka na kwaitek ;)
jackie dobrze gada ;) z chodakowska nie schudniesz ;)

Gość mazzy77
zgadzam sie z wezwijcie lekarza i jackie :]

ale ja staram sie poprostu zdrowo odżywiac, kupuje chude mięso i warzywa. jem do syta. organizm nie powinien tego gromadzic. a poza tym robie cw areobowe czyli rowerek i trzymajac diete powinnam chudnac. a poza tym chce poprostu zmienic rozmiar wiec na wadze mi nie zalezy.dlatego zaczelam sie mierzyc. chce poprostu byc szczuplejsza, a dziewczyna jak pokazuja efekty po cwiczeniach z ewa to sa szczuplejsze i ich cialo jest bardziej jedrne. wiec i ja tak chce, ale narazie zamiast tracic cm ja mam ich wiecej...

poza tym widac ze dziewczyny spalają tlusz ze nie maja juz "boczków", ze wieksze wciecie w talii, a u mnie efekt odwrotny. piszecie ze nie moge schudnac ale nikt nie napisal co mam w takiego sytuacji zrobic. cwiczenia to zdrowie , a wy kazecie mi je odpuscic? przy diecie przeciez sport jest polecany.:-( sama juz nie wiem....

Gość HCG DIETA
A ja Proponuję dietę HCG + 500 utrata wagi od 0,4 do 1kg na dobę na mnie działa www.dietkahcg.pl poczytaj sobie . pozdrawiam

Gość hahahehehihi
co za tlumoki pisza ze z Ewa sie nie schudnie, chyba nigdy nie cwiczylyscie. ja cwicze z Ewa od miesiaca i schudlam 5kg do tego w talii stracilam 6cm, chyba nie wiecie o czym piszecie. jedynie z czym sie zgodze to fakt ze miesnie waza wiecej niz tluszcz ale ze cwiczac sie nie chudnie? to stwierdzenie jest smieszne, trzeba po prostu ruszyc dupsko

hahahehehihi czy masz dla mnie jakies rady? modyfikacje mojej diety? tez cwiczysz 5 razy w tygodniu?

:-(

Gość a ja mieszkam w
moj jadlospis dzis : 2 jajka na miekko, z pomidorem, do pracy salatka z kapusty pek, tunczykiem, lyzka majonezu i kukurydza, na obias warzywa smazone na patelni z piersią kurzaka, na przekąske oliwki, na kolacje losos z pomidorem i kefir. jem tez czasami orzechy zamiast chipsow, albo oliwki właśnie salatki tez raz jem z majonezem raz z oliwa z woda, raz gotuje jajka raz smaze, piers kurczaka , ryby raz smaze raz pieke w piekarniku, żeby urozmaicic. majonez? tuczący! orzechy też, smażone mięso też! zbilansuj dietę, jedz dużo warzyw i ćwicz 3 razy w tygodniu a nie 5, najlepiej męczące ale lekkie ćwiczenia, nie na rozrost mięśni tylko na spalanie tłuszczu... Mój przykładowy jadłospis (schudłam w 5 dni 2kg) śniadanie - 1 gotowane jajo na miękko, 2 kromki ciemnego chleba, pomidor, liść sałaty, herbata bez cukru przekąska - jogurt naturalny obiad - wywar z zupy np pomidorowej (bez makaronu czy ryżu, sama woda), ryba smażona (nie przełknę gotowanej) w przyprawach bez panierki, 2 duże marchewki gotowane, 8 różyczek brokuła ugotowanego, 1 ziemniak, woda. podwieczorek - jabłko kolacja - kilka liści sałaty, pomidor, kilka rzodkiewek, 70 dag białego sera, 2 kromki ciemnego chleba. Ja się najadam, nie chodzę głodna po takim jedzeniu, to dieta około 1000 kalorii dziennie, bo jem prawie same warzywa, ważne abyś nie używała cukru i w miarę możliwości soli (chociaż ja nieraz używam, ale staram się mało) Powodzenia!

Gość a ja mieszkam w
o kurde, ucięło mi początek posta ;) pisałam, zebyś ćwiczyła 3 dni w tygodniu, a nie 5, ćwiczenia lekkie aerobowe, na spalanie a nie przyrost mięśni, jedź dużo warzyw, nie jedz smażonego mięsa, ogranicz sól, nie jedz cukru, jedz regularnie, jak po 18 nadal jesteś głodna to przesuń kolację na 19-20, jedz 5 posiłków dziennie, ciemny chleb, biały ser itp...

owszem majonez i orzechy, olej sa produktami tuczacymi ale wliczając te produkty do diety i tak nie przekraczam 1200 kcal (zawsze wytyczam sobie tylko łyżke na dzien) wiec jak je odejme to uwazam ze nie bede zdrowo chudla. a kolacje wlasnie przesunelam na 19 , bo pozno chodze spac i potem wieczorem bylam glodna. kurde wiedzialam ze przyczepicie sie do tego majonezu, ale przeciez zyc tylko na warzywach, organizm tez potrzebuje tluszczu. cukru wogle nie uzywam ,chyba ze jem owoce.rada z sola jest dobra, staram sie ograniczac ale roznie mi to wychodzi. nad tym musze popracowac.no i zeby jak najrzadziej jesc czekolade :-( moj nałóg. chociaz i tak juz przeszłam na light i gorzką. a moze ja za malo kcal dostarczam organizmowi dlatego nie chudne?ciemy chleb bede jesc tylko na sniadanie a moze potem tez do obiadu, narazie boje sie ze przytyje skoro bez niego waga stoi a cm zamiast leciec w dol leca w gore.

Gość kiedys schudłam dzuo na.
diecie sb i tam jadłam majonez light i oliwe z oliwek i schudłam z 70 kg na 56 w 2,5 miesiaca jedzac 6 posiłkow dziennie i majac 46 lat nie chodzac glodna -polecam

Gość kiedys schudłam dzuo na.
bo zdrowe tłuszcze pomagaja w odchudzaniu

Gość LadyJoy
przede wszystkim zapomnij o jakichś dietach ;p to nie jedzeniem się zmienia wagę a ruchem! ćwiczenia np z http://toster.pl i będziesz szczuplejsza :)