Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HCG DIETA

cel 25 kg do likwidacji :) kto się przyłączy ?

Polecane posty

Gość HCG DIETA

Witam, ważę od dziś 118 kg bo od wczoraj ubył mi właśnie jeden kilogram, a na diecie jestem od poniedziałku , a wczoraj zaczęła się faza utraty wagi :) i mam zamiar jeszcze 18 kg zrzucić w przeciągu 40 dni :D , później mała przerwa i jeszcze 5-10 kg . Wiele diet zostało zaliczonych przeze mnie ze średnim skutkiem bo zawsze waga wracała ,ze względu na zaburzony metabolizm , ale teraz jest nadzieja bo została odkryta przeze mnie dieta HCG + 500 , która mnie zafascynowała , ponieważ dzięki niej można pozbyć się w szybkim czasie wstrętnego tłuszczyku raz na zawsze , a przy czym zrestartowac swój metabolizm i dzięki temu nie ma efektu yo-yo. Na tej stronce można dowiedzieć się więcej na temat tej skutecznej metody :) www.dietkahcg.pl . Pozdrawiam :) ...........

Gość HCG DIETA
Dziś waga wskazuje 116,8 kg czyli 1,2 kg znowu ubyło , jestem w szoku ,że to się sprawdza , samopoczucie super :) Po zakończeniu tej diety mam zamiar wejść na dietę GRUP KRWI , o której też można przeczytać na tej stronce www.dietkahcg.pl pozdrawiam :) .......

Gość HCG DIETA
Witam dziś waga wskazuje 115,9kg czyli o 0,9 kg od wczoraj na minusie :) .........

Gość dobra napisz dużymi literami
co to za dieta i co łykasz żeby tłuszcz zniknął?

Gość HCG DIETA
Dieta nazywa się HCG + 500 stosuję się kropelki hCG + plus niskokaloryczna dieta trwająca 23 lub ponad 40 dni ,dzięki hCG uwalniane są zapasy tłuszczu , który jest przemieniany w energię od 1500 kcal w górę każdego dnia , a resztę dostarczasz poprzez zjedzenie produktów,po tej fazie stabilizujesz organizm przez odpowiedni czas , dzięki temu metabolizm powraca do normalności i nie tyjesz :) , a później powracasz do normalnego odżywiania bo twój metabolizm pracuje już poprawnie .... tu możesz poczytać www.dietkahcg.pl a po tej diecie mam zamiar zastosować Dietę Grup Krwi ... pozdrawiam :) ............

Gość HCG DIETA
"Pirwszą osobą , która zastosowała dietę hCG + 500 był dr.Siemons. Odkrył On , że podawanie małych dawek hCG razem z odpowiednią dietą powoduje utratę wagi , oraz powrócenie do swojego podstawowego wyglądu , tracąc tłuszcz w miejscach w których jest niepożądany . Metoda hCG + 500 opracowana przez dr. Simeonsa pozwala na osiągnięcie dwóch celów , czyli " reset " podwzgórza ( przywrócenie prawidłowego metabolizmu ) i redukcja nadprogramowej tkanki tłuszczowej . W trakcie trwania kuracji odchudzającej ,która trwa 26 lub 43 dni , spala się przeciętnie od 0,4 do 1 kg tłuszczu na dobę " Pożyczone z www.dietkahcg.pl

Gość HCG DIETA
Sorki Przypadkowo wklejony link :) .............

Witam :) od 13.02.2013 do dziś czyli 19.02.2013 ubyło łącznie 5,3 kg :) ................... :)

aj ktoś mnie nie lubi :) ..... trzeba pasa zacisnąć i wziąć się za siebie , wtedy też schudniesz spamiku :D ...................

spam ,duch i jeszcze jakieś bohomazy to jeden autor :) teraz wszystko jasne :) w czym masz problem ? chcesz porozmawiać o tym ?:) .............przyłącz się lepiej ,a nie marudzisz :) ...............

Hej dziś jest 30 dzień stosowania mojej diety :) wynik przypomnę tylko że na początku moja waga wynosiła 119,3 kg a było to 13.02.2013 r , dzis rano waga wskazała 103,7 kg jupi !!!!! :) schudłem 15,6 kg w 30 dni :D , do końca diety zostało mi jeszcze 13 dni ......... , a później robię poprawkę , mam nadzieję że już ostatnią :) pozdrawiam wszystkich , którzy wątpili w dietę HCG + 500 . :)

Suma sumarum :) dietę zakończyłem wagą 101,4 kg plus trzy tygodnie stabilizacji czyli podczas diety w 43 dni ubyło 17,9 kg jeszcze dwa dni jestem na stabilizacji organizmu ,czyli już prawie trzy tygodnie jestem bez diety i jeszcze poleciało 1,9 kg na samej stabilizacji, waga wskazuje 99,5kg , czyli w sumie udało mi się schudnąć 19,8 kg , a za trzy tygodnie powtórka w planie cel 90 kg :) ............... Pozdrawiam :)

Gość hcgdoet
Witam , Robię drugie podejście z dietą hcg nr 2, cel 90 kg :) . Zobaczymy jak teraz pójdzie :D .............