Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lekidusue

Stymulacja prostaty

Polecane posty

Gość Lekidusue

Dziewczyny jak skutecznie wykonać masaż prostaty u mężczyzn ???? a i czy jest to efektywne

Gość gość
Wypowiem się jako facet, gdyż moja dziewczyna próbowała kilkukrotnie stymulować moją prostatę. Problem jest w tym, że trzeba nabrać trochę wprawy by dobrze to robić i w ogóle trafić w prostatę palcem. Początkującym polecam zakupić sobie masażer prostaty http://dyskretno.pl/masazer-stymulator-prostaty/ - poczytajcie to zobaczycie dlaczego te urządzenie jest bardzo pomocne. Stymulacja przy pomocy masażera jest przyjemniejsza niż palcem i do tego od pierwszego razu można znaleźć w tym coś przyjemnego, przynajmniej ja tak to odczułem.

Gość prawictwo pospolite 137
troche to gejowskie mi się wydaje .. Lepiej zrób mu masaż jąder , a masaż prostaty zostaw gejom

Gość gość
Gejowskie to jest praktykowanie takich form seksu między dwoma mężczyznami. Wszystko co robi w łóżku kobieta z mężczyzną jest co najwyżej heterowskie :) Czy Twoim zdaniem seks analny z kobietą jest gejowski? Nie każdemu dany rodzaj miłości musi odpowiadać, ale warto trochę poeksperymentować a nie tylko wkładać i wyjmować, a potem iść spać.

tak , uważam ze seks analny jest w 100 % gejowski i nie dopuszczam czegoś takiego miezy kobietą a męzczyzną

miedzy kobietą a facetem akceptuje prawie wszystko poza analem. czyli nie mam nic przeciwko glębokim gardłom czy tym podobnym ale anal uwazam za przegięcie

Gość gość
to co uważasz nie ma najmniejszego znaczenia; masz tak nasrane we łbie, że nie zainteresuje się tobą nigdy żadna laska tak czy inaczej. Ba nawet na zainteresowanie faceta nie masz co liczyć...

ale co nie ma znaczenia ? Powiedziałem prawde ze anal jest dla gejów i tego nie cofam

Gość gość
W zasadzie to sam nie miałem jeszcze okazji kochać się z dziewczyną analnie ale jak większość mężczyzn przeszła mi taka myśl przez głowę i na pewno kiedyś spróbuje. Nie miał bym także nic przeciwko temu gdyby ona chciała to wypróbować i na mnie. Co do tego homofobicznego podejścia to nie ma się w zasadzie o co kłócić, gdyż nie jesteś jedynym co tak uważa, nie miej jednak przez Twoje podejście miliony heteroseksualnych par zapewne nie zaprzestaną tej formy miłości :P A wracając do tematu stymulacji prostaty to czytałem, że jest to bardzo zdrowe i podobno dla niektórych mężczyzn przyjemne. Starszy kolega z pracy chodził na serię masażów prostaty bo miał z nią jakieś większe problemy, śmialiśmy się trochę z niego ale każdy wiedział że chodzi o zdrowie. Podobno lepiej zapobiegać niż leczyć a jeżeli ma być z tego jakaś obupula korzyść dla pary to ja nie widzę nic przeciwko.