Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zostalam ciocia

Co kupic kolezance, ktora niedawno urodzila?

Polecane posty

Gość zostalam ciocia

To dosc bliska kolezanka i chce jej kupic taki wiekszy prezent:P Dla dziecka mam juz spioszki sztuk dwie, sukieneczke i paczke pampersow. Dla szczesliwego tatusia butelke Danielsa, dla nas flaszke dobrej wodki:P ale uwazam, ze mamusie tez nalezy obdarowac i tu sie zastanawiam co kupic? Cos z bizuteri, perfumy a moze cos innego? Doradzcie prosze

Gość a co za róznica:
tylko nie kupuj pieluch. Srodkow higienicznych nie daje się w prezencie!!! od pieluch i innch to są rodzice. Kup jakieś ładne ubranko od 62 wzwyz.

Gość zostalam ciocia
prosze o czytanie nie tylko tytulu tematu:P

Gość kup coś tylko
dla niej: torebkę, biżuterię, może jakiś album. Nic związanego z dzieckiem, bo matka też zasługuje na podarunek.

Gość ahahhaaaaaa
porabało cię z tymi prezentami? zrobili ci az tak dobrze ze ich tak obkupujesz? to najlepiej jej kup tron a jemu jaguara :)

Gość zostalam ciocia
no wlasnie chce pomyslec o wszystkich o tatusiu takze:P Jednak o ile jemu kupilam alkohol o tyle dla niej chcialabym cos wiecej oprocz butelki wodki.

Gość zostalam ciocia
nie pojebalo tylko przyjaznimy sie we 4 tzn. oni i ja z mezem. Bardzo sobie pomagamy i nie szkoda mi kasy na nich tym bardziej ze Danielsa faceci pewnie i tak sie napija:P My wodki tez sie pewnie napijemy takze to nie sa jakies takie wielkie prezenty.

Nie wiem, czy się tej wódki napijecie, jeśli ona dopiero urodziła i zapewne karmi :P A co do prezentu, to coś osobistego, skoro się przyjaźnicie, to może wspominała Ci o czymś, co jej się podoba? Co by chciała mieć.

Gość zostalam ciocia
halooo... Doradzi ktos?

Gość Żal, żal i jeszcze raz żal
Kup jej karnet do spa jak cię stać, a jak nie to jakiś zestaw krem, tonik balsam

Gość zostalam ciocia
oj napijemy sie wodki, napijemy:P O to sie nie martwie akurat, ona tez sie doczekac nie moze:D No wlasnie nie mowila nic, ze cos by chciala. Myslalam np. o srebrnych kolczykach jakichs badz perfumach? Co lepsze wg was?

Gość zostalam ciocia
bardzo dobry pomysl z tym SPA:) dziekuje bardzo teraz moge tez to rozwazyc. Kosmetykow kupowac nie chce, bo trudno z czyms trafic.

Gość kręcikulka
Np taką bransoletkę z dokupywanymi zawieszkami (są też takie o tematyce niemowląt, np zaiweszka grzechotka/bucik/smoczek, itd), myślę że fajny prezent. Albo jakąś fajną ksiażkę o pielęgnacji dzieci (jeśli nie ma), albo wypasioną książę kucharska jesli lubi gotować, płytę z fajną relaksującą muzyką? Kosmetyki, np fajny płyn do kąpieli? ;)

Ja bym najlepiej obstawiała spa: jednak po ciąży należy się relaks (a możesz i dla siebie kupić karnet i wybrać się z przyjaciółką :P), a z Twoich przemyśleń, to może prędzej perfumy. Fakt, że się kończą, ale moim zdaniem są bardziej kobiece od kolczyków, nie wiem. ;)

Gość zostalam ciocia
wibrator? eh.. podejrzewam, ze maja niejeden:D

Gość zostalam ciocia
chyba stanie na tym spa wlasnie:) Naprawde to dobry pomysl:)

Gość ale z was idiotki
karnet do spa to chybiony pomysł bo gdzie baba po porodzie, z bolącym kroczem i rozdartym noworodkiem będzie po spa latać? zejdzie na ziemie!

Gość zostalam ciocia
dziecko ma ojca tez:) A poza tym ona nie urodzila tydzien temu tylko 2 miesiace temu.

Gość hahUISJAsa
myslisz ze będziesz pic z nia wodke i po spa latac? a co z dzieciakiem? :) :) :) :)

Gość hahUISJAsa
ta jasne, 2 miesiace..... i teraz dopiero myslisz nad prezentem? hahahha nie dawaj jej zadnego karnetu bo to naprwde poroniony pomysl.

Gość zostalam ciocia
Jesli oczywiscie macie jeszcze jakies pomysly to piszcie:)

Gość fgghjj
My akurat wybieramy się di znajomych w ten weekend, kupiliśmy naleje sliczny wyszywany kocyk, kartkę a w kartce 250 zł, niech sobie robią z tym co chcą

Gość zostalam ciocia
Tak, 2 miesiace temu chyba nawet ponad 2:) Niestety nie bylo nas przez 3 miesiace w kraju wiec dlatego dopiero teraz. Nie wiem co w tym dziwnego. Dlaczego karnet jest zlym pomyslem?

Gość fgghjj
Małej..tel. zmienia mi wyrazy hhh

Gość hahUISJAsa
bo naweet gdyby poszła to i tak cały czas będzie myslec o dziecku, a kobieta z niemowlakiem ma duzo wazniejsze sprawy na głowie

Gość zostalam ciocia
niby pieniadze praktyczne, ale wolalabym dac prezent. Nie jestem zwolenniczka dawania pieniedzy, nawet na wesela staram sie robic prezenty.

Gość zostalam ciocia
chyba przesadzasz troszke z tym mysleniem o dziecku:) Bez przesady zeby mama nie mogla wyjsc na 2-3 godzinki bez dziecka.

Gość żyrafa155
karnet do SPA to bardzo fajny pomysl,najlepiej jak autorka pojedzie razem z kolezanka

Gość vcvcxv
kup jej szlafrok, książkę albo filiżankę

Gość Ale nie ma co
Cudowna mamuśka co ma noworodka w domu i będzie piła!!! I to pewnie razem z ojcem. PATOLOGIA!!