Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misha641

Chcę uciec z domu

Polecane posty

Gość Misha641

Od dłuższego czasu chciałabym uciec z domu, jednak nie mam zamiaru np. Wsiąść do pociągu i pojechać byle gdzie. Chciałabym się ,,wyprowadzić" do mojej cioci która mieszka niedaleko ponieważ mogę jej bezgranicznie ufać i jest to osoba która mnie rozumie. Dlaczego chcę uciec? Moja mama ciągle chce się ze mną kłócić i zawsze mnie się czepia. Nawet wtedy kiedy wie, że nie ma racji choćby sytuacja z wczoraj- był późny wieczór, ja siedziałam przeziębiona w salonie i oglądałam mecz w TV jednocześnie czekałam aż przyjaciółka wyśle mi lekcje na maila, gdy otrzymałam powiadomienie w ipodzie że już wysłała, spytałam się mamy która korzystała z laptopa czy mogę je wydrukować, ona odpowiedziała że nie bo za dużo korzystałam z laptopa i wydrukuję sobie następnego dnia, dzisiaj chciałam sobie wydrukować lekcje więc spytałam się jej czy mogę, ona odpowiedziała nie, a dlaczego? Bo wczoraj mogłam sobie wydrukować a potem jeszcze na mnie nakrzyczała. Druga sytuacja z dzisiaj babcia usmażyła racuchy i po ogromnej porcji jaką zjadłam spytała się czy chcę dokładkę odpowiedziałam grzecznie "nie", a mama od razu mówi że mogłam powiedzieć "nie dziękuję" i z nowu na mnie nakrzyczała ponad to pare razy przyłapałam ją na tym że przegląda moje rozmowy na gg a jako wisienkę na torcie dodam że ciągle mówi mi że za dużo korzystam z komputera ok. 2 godzin podczas gdy ona korzysta przynajmniej około 4. Czy powinnam uciec? Co robić?

Gość nbvhgj
ile masz lat?

Gość Toczy oczy
Ta , spierdalaj gdzie pieprz rośnie

Gość good intention
Słuchaj dzieciaku głupi: dopóki nie zarabiasz sama na siebie to zamknij piehole i słuchaj matki. Z racji, że się urodziłas parę lat temu nie wynika automatycznie prawo, że ci się należy! Zarobiłas na ten komputer, ipad? Czyli nawet nie możesz powiedzieć, że to twoje. Wszystko masz tylko dlatego, że ta wyrodna matka ci to zapewnia. A teraz gas światło i wypieprzaj spać, za prąd też nie płacisz gnojku rozwydrzony!

Gość good intention
Acha, mam nadzieję, że jezeli już uciekniesz, to na pierwszym postoju spotkasz paru kolesi, którzy się będą chcieli zabawić zagubiona małolata. Myślisz, że tobie się nie może przytrafić? Uciekaj, pełno zboczencow czeka na takie pustaki jak ty.