Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlsjfkls

Co mam sobie o nim myśleć?

Polecane posty

Gość zlsjfkls

Kolega już tak zarywa do mnie 2 miesiące. Ostatnio w klubie jak tańczyliśmy zaproponował mi seks. Tak po prostu. Powiedział, że nie ma się czego bać. Oczywiście się nie zgodziłam, bo przecież nie jesteśmy razem. Potem tłumaczył się, że wypił, że nie wie co strzeliło mu do głowy itd. Ale potem i tak dalej ciągnął temat czy ja tego nie lubię itd. Co byście zrobili w mojej sytuacji? Zerwać z nim całkowicie kontakt czy szczerze z nim porozmawiać?

Gość zlsjfkls
czy ktoś może się wypowiedzieć w tej sprawie? ;/

Gość zlsjfkls
up

Gość franiamania
Jeżeli Ci na nim zależy to sobie go odpuść , bo chce Cię tylko przelecieć , a o związku możesz zapomnieć. Jeżeli i Ty traktujesz to jako przygodę to po co zrywać kontakt. Jeśli jednak zależy to uciekaj. Dobrze Ci radzę .

Gość zlsjfkls
Dziękuję za odpowiedź :)

Gość franiamania
Pamiętaj , że masz teraz nad nim przewagę , bo on Cię pożąda , podniecasz go i to jest pewne . Ale jeżeli teraz ulegniesz to po Tobie . Facet nie zaproponował Ci kawy, randki , tylko wyskakuje z seksem . A te jego gadki typu , że nie wie co jemu się stało niech włoży między bajki . Facet zawsze wie co mówi , ale jeżeli reakcja jest taka jak u Ciebie to zwala to na zanik pamięci :)

Gość zlsjfkls
Jeśli ktoś chciałby coś dodać od siebie to zapraszam. Z chęcią poczytam.

Gość zlsjfkls
Tzn wcześniej się spotykaliśmy i teraz w klubie to też było spotkanie jeśli mogę to tak nazwać..

Gość franiamania
Odpowiadając na Twoje pytanie to żadnych poważnych rozmów :) Temat seksu poważny raczej nie jest . Żartuj, kokietuj ale zbywaj ;) Niech się stara . Powodzenia

Gość zlsjfkls
@ franiamania To akurat potrafię :) Tak sobie myślę, że to jednak taki typ, że będzie następnej sobie szukać, nie będzie się starać ;) Z resztą ostatnio mu napisałam, że pewnie ze wszystkimi tak robi, że rzuca takie propozycje i to jest żałosne zachowanie to nic na to nie odpowiedział, a wiem na 100%, że tą wiadomość przeczytał.