Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daliamalia.

Bardzo proszę o pomoc. Pilne!!!!

Polecane posty

Gość daliamalia.

Czy ktoś z Was mógłby mi pomóc? Chodzi o to, że od dłuższego czasu mam coś w jelicie. Czekam na kolonoskopię, ale to jeszcze ponad miesiąc. Czy ktoś z Was mógłby sprawdzić czy leżąc płasko na łóżku, podłodze czuje swoje jelito nisko z lewej strony? Ja mam twarde i bolące. Nie są to żadne gazy bo mam to w tym samym miejscu już bardzo długo. Poza tym biorę espumisan od gazów jestem czysta. To dla mnie ważne, proszę o pomoc.

a miałaś USG robione już ?? jakiś lekarz Cie badał i coś mówił?? czy tylko czekasz na tą kolonoskopię ?? oni chyba będą Cie musieli wyczyścić do tego zabiegu prawda??

Gość daliamalia.
Nie dostałam skierowania na USG bo lekarka mówiła, że nic nie wykaże bo nie widać na nim jelita. CZekam na kolonoskopię już bardzo długo. Chudnę ze stresu, boli mnie brzuch, nie mam apetytu :( Albo i nie ze stresu tylko mam jakiegoś raka.

Gość daliamalia.
Załatwiam się normalnie, w normalnym kolorze raz lub 2 dziennie.

Gość daliamalia.
Nie. Daję kotu do wylizania. Spadaj stąd dewiancie, bo to dla mnie ważne.

dziwne..skoro się normalnie załatwiasz...bo myślałam, że to właśnie nagromadzony kał się zebrał i masz np to się chyba nazywa zespół leniwego jelita..ale skoro tak no to nie wiem.. dziwi mnie czemu na USG nie dostałaś skierowania..najpierw powinni chyba usg zwykłe zrobić i zobaczyć czy to w jelicie w ogóle :/

Gość daliamalia.
Nie wiem co to może być. Bardzo się denerwuję, serio :(

Gość daliamalia...
Albo raczysko. Chudnę, nie mam apetytu, wypadają mi włosy, jestem osłabiona, ciągle zdenerwowana.

Gość daliamalia...
Obyś miała rację :) Teraz pomacałam trochę, rozmasowałam i chyba trochę się zmniejszyło TO COŚ. Cholera tyle miesięcy męczę się przez, że tak powiem, GÓ*NO?... To serio mnie wykańcza.

Gość daliamalia.....
Dobra, podszywy znalazły pożywkę. Bawcie się dobrze, ja uciekam. Fryzjerka, dzięki :)

no może się zaklinowało, ale jak mówisz, że codziennie się załatwiasz normalnie to nie wiem... a miałaś taki czas, że miałaś problemy załatwieniem się ? może to jest wysoko dość i teraz zaczyna schodzić wszystko.. lekarz Cie macał po brzuchu i co mówił ?? może tu by lewatywa pomogła :P ale poczekaj na to badanie.

Gość magdalllena@@@@
moja mama miała tak samo tylko z prawej strony okazało się że to przepuklina wewnętrzna udowa

Gość daliamalia.....
To miało być śmieszne. Żałosne teksty rodem z gimnazjum. Wysil się bardziej. Teksty o cycusiach, pitolkach, jajeczkach i piczusiach nikogo już nie śmieszą. Przynajmniej nikogo na poziomie. Czytając to czułam zażenowanie, wiesz co to za uczucie?