Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

matylda14

jakie buty najlepsze ?

Polecane posty

jakie wybrać pierwsze buty do nauki chodzenia,synek skończył rok i chce kupic na wiosne jakieś porządne buciki i zdrowe dla stup polecicie jakieś ?

Gość ciocia madzia
to wcześniej co? na bosaka chodził? :O

ecco, ale najlepiej kupuj na wyprzedażach, albo z netu - z outletów. Np przymierzasz w sklepie, a zamawiasz te same, tylko tansze przez net. Różnice w cenie są znaczne.

ciociu klociu ma kilka par butów ale byle jakich,bo jeszcze nie chodzi sam...a niebawem zacznie i chcę jakies porzadne ....

a na co zwracać uwage? żeby były za kostke lub jakieś usztywnione? bo nie mam pojecia ...

no mój miał perwsze buty dopiero jak zrobił parę kroczków sam

Gość miaiaiaiiaisaqaqa
ja zawsze stawiam na buty ktore sa sztywne w pięcie. Zeby noga sie nie wyginala.

Gość miaiaiaiiaisaqaqa
usztywniane. ze y stopka byla stablina.

my mieliśmy lekko za kostkę, w miarę miekką podeszwę, zginająca się i usztywniony zapiętek, ale podobno teraz to tak być nie musi jednakze, młody problemów z nogami nie ma po tych pierwszych butach

Nam lekarka mowila ze najlepiej na bosaka, w skarpetkach albo w miekkich butach, wiec pierwsze jakie kupilismy jak zaczal chodzic mialy miekka podeszwe wiec latwo sie zginaly i nie byly nigdzie usztywniane ani za kostke. Syn ma prawie piec lat i nigdy nie mial problemow ze stopami, chodem itp. W domu dalej lata na bosaka, zreszta w lato czesto na dworzu tez. Ale nie jestem specjalista wiec tylko wypowiadam sie ze swojego doswiadczenia