Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam tu nick

nie daje rady,blagam pomozcie

Polecane posty

Gość mam tu nick

Witam.Wiem,ze jest tu wiele tematow,gdy ktos prosi o zywnosc i jak wszystkich jedziecie,licze sie z tym,ze po mnie tez pojedziecie jak po psie,dlatego nie chce pisac z mojego nicka.Moja sytuacja wyglada nastepujaco,maz mial w grudniu wypadek w pracy,a ostatniego grudnia skonczyla mu sie umowa.Od stycznia chorobowe ma miec wyplacane z zusu,ale niestety,jego byly szef wyslal do zusu papery o wypaku dopiero na koniec stycznia i dowiedzielismy sie,ze wyplate za styczen dostanie dopiero za tydzien,gdyz liczy sie termin nadeslania dokumentow przez zaklad pracy,a nie termin zlozenia dokumentow przez meza.Na chwile obecna jestesmy bez srodkow do zycia,nie mamy nawet na jedzenie dla dzieci.Ja nie pracuje,poniewaz jestem po operacji,a czekaja mnie jeszcze dwie.Czy moglby nam ktos pomoc?jestesmy z Bydgoszczy.

Gość ZIARENKO PIGWY
idz do mopsu

Gość zaplakana_zosia
jakiej pomocy oczekujecie?? dzieci w jakim wieku macie ??? ile macie lat??? rodzice, tescie dlaczego wam nie pomoga ???

Gość mam tu nick
Ja jestem z domu dziecka,maz ma rodzine,ale nie mieszkaja w naszym miescie.Tesciowa ma tylko rente,a reszcie rodziny nie wiedzie sie specjalnie dobrze.Corka uczy sie w liceum,synek ma 5 lat.Tylko jedzenie,za ktore moge zaplacic jak dostaniemy pieniadze z zusu

Gość mala1_szklaneczka
?

Gość porannarosaaa
tylko ze w mopsie bedzie i tak musiała troche poczekać zanim oni wniosek rozpatrzą... A jak mniemam autorka potrzebuje pomocy na już. Ja bym pomogła, ale za daleko :/

Gość porannarosaaa
no ale do mosu i tak jak najszybciej sie zgłosić.

Gość mam tu nick
Dzis w mopsie nic juz nie zalatwie,gdyz czynny byl do 13:30,wiec w poniedzialek pojde.Dziekuje za podpowiedz,momo,ze nie rozwiazal mojego problemu,to jednak cos

Gość mam tu nick
Drogi panie,dzis jest piatek i urzedy w tym mops pracuja krocej,moge linka zaraz wkleic

Gość lalale
mieszkam za daleko ale spróbuj sprzedać w lombardzie może jakiś łańcuszek ? choć na wekend będziesz mieć !!! a zasiłki z mops-u dają 22 każdego miesiąca więc jak złożysz podanie w pon. jest szansa że dostaniesz!! dziecko niech weżmie zaświadczenie że sie uczy! ty dokumenty że jesteś po operacji a mąż zwolnienie z pracy i oświadczenie napisze sam własnoręcznie że nie ma dochodów !! myśle że tam ci pomogą !!

Gość mam tu nick
To nie jest tak,ze nie mamy dochodow,bo ten dochod bedzie wyplacony w przyszlym tygodniu przez zus

Gość lalale
i co z tgo dostaniesz ile ?! 1400zł podziel na 4 to 350 zł na osobę!! należy ci sie jesteście z mężem w cięzkiej sytuacji!! on wypadek ty po operacji !! ja czesto kożystam bo jak dają pijaką na wóde to i niech dziecku choremu dadzą!! po za tym dużo ludzi choć nie potrzebuje to bierze tak dla zmyłki a tak naprawde siedza za granicą!! ale na papierach w pl, bezrobotni biedni!!

Gość 999999999999999999999999999
moja droga chyba w twoim miescie mopsy pracuja krocej, ja akurat pracuje w tym urzedzie i pracujemy od 7,30 do 15.30 pozdrawiam.

Gość moze w duzych miastach
urzedy dzialaja w takich godzinach. ja mieszkam na zadupiu pod lodzią i prawda jest taka ze maja czynne jak im sie podoba :|