Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NieeZnajomaa

16.02.2013r..--> Pora zabrać się za siebie ! Dziewczyny 20-25 lat :)

Polecane posty

Wchodzę dzisiaj na wagę a tam 49 kg.. Jeszcze w lato było 46, i powiem szczerze, że jestem trochę zła na siebie.. Siedzę w domu w ogóle się nie ruszam, tylko ciągle jem.. raz że nie zdrowo, a dwa to bardzo duże ilości słodyczy.. a waga rośnie.. tłuszczu coraz więcej.. Wiem, że i tak mało ważę, ale jestem niska 160 wzrostu, i nie wyglądam tak jak bym chciała. Dlatego pora zabrać się za siebie, żeby do lata jakoś wyglądać.. Po pierwsze to muszę ograniczyć jedzenie, i słodycze. Zacząć się zdrowiej odżywiać.. Może ustalę jakiś tygodniowy plan ? Żeby było łatwiej :) Do lata muszę pozbyć się cellulitu na tyłku i udach, ujędrnić ciało, zadbać o skórę, wzmocnić mięśnie, głównie brzuch i pośladki.. W wakacje chcę wyglądać lepiej, może do tego nowa fryzura, ciuchy. Wiem, że nie będzie łatwo, bo kocham nic nie robić i dużo jeść, ale jak tak dalej pójdzie, to faktycznie garderobę będę musiała wymienić, ale niestety na większą.. ;/ Tego wolałabym uniknąć.. Chcę być wreszcie zadowolona z siebie, i dumna z tego że mi się udało. :)

Gość mala1_szklaneczka
hehehe;) jak ja bym wazyla 49 to bym poszła do Czestochowy na kolanach;) wez sie puknij w łepetynke ;))) i nie rob z siebie posmieliska

Gość mala1_szklaneczka
hehehe;) jak ja bym wazyla 49 to bym poszła do Czestochowy na kolanach;) wez sie puknij w łepetynke ;))) i nie rob z siebie posmieliska

każdy ma inne cele.. niektóry może odpowiada waga 55 kg i jest za nią wdzięczny, ja do takich osób nie należę.. I nie widzę nic dziwnego w tym, że chcę się zdrowiej odżywiać. i o siebie zadbać.

Gość lilijowa łodzia
ludzie opamietajcie sie!!!!!!!!!! Juz kurva trzesawki dostaje jak widze te wszystkie topiki co 5 min sie ktos kurwa odchudza. Fajnie ciesze sie ale nie mozecie sie podpiac pod nowy temat????zawsze kurva temat,start zaczyna sie odchudzac noszzz ile moznaaaaa?????? :o :o :o obyscie wszystkie przytyly!!!!!!!!!! 🖐️

46 to masz tak jakby lekką niedowagę, ale e dla mnie (163) idealną, wymarzoną wagą jest 49kg to się nie czepiam :D (choć dla mnie 49, to mniejsza niedowaga niż dla Ciebie 46 :P, ale to ważne żeby się dobrze czuć, pod warunkiem, że dobijasz do tej wagi i nie starasz się schudnąć bardziej!). Też myślę co zrobić, żeby schudnąć te 2-3kg (nie ważyłam się dawno), bo zima to jednak zły czas :D Myślałam o łyżwach (na wiosnę rolki), ale to by trzeba było dużo i intensywnie jeździć. Basen też fajna sprawa (choć ja nie potrafię pływać), w ostatnie wakacje ćwiczyłam w domu, ale teraz nie mam do tego warunków. Na cellulit nie ma super sposobów. Polecane jest ograniczenie fast foodów, ruch, dużo ruchu, masaże szorstką gąbką, itp, zimne prysznice. Najlepiej wszystko razem :D

Gość 88888888888888888
liliowa łodzia normalnie cie kocham heheheheheheh Nic dodac nic ując z twych wypowiedzi ;))

Ja w sumie to też mam po wyżej tego 160, tak o jakieś 2 może 4 centy, w tej granicy ;p moim największym problemem są właśnie nogi, bo są dość krótkie, dlatego w niższej wadzę czuję się lepiej :) Nie wiem po co takie złośliwości od razu :) Chętnych do wspólnego odchudzania i dbania o siebie zapraszam na ten sam topik z tym, że w dziale diety :)

Gość gruba ula
Wchodzę dzisiaj na wagę a tam 63 kg.. Jeszcze w lecie było 61,powiem szczerze że nie jestem ani trochę zła na siebie. Dużo czytam i ogólnie dokształcam się , nie robię karygodnych byków i nie stawiam przecinków przed "i" .

Heh.. tak się składa, że to nie są przecinki, a jak jesteś ślepa to sobie zakup okulary :) I nie dziwę się, że ważąc 63 kg jesteś taka złośliwa, ja na Twoim miejscu też bym się tak zachowywała.. Pozdrawiam :)

Gość gruba ula
acha... to co to jest ? z ciekawości pytam po prostu . Do złośliwości mi daleko , tak jak i w moim mniemaniu do otyłości ,nie mam zwyczaju ganiać za stadem otumanionych mediami owieczek i odchudzać się bo inaczej "nikt mnie nie zechce" ,albo " będę obleśna"

Gość si si ni
"..ale jestem niska 160 wzrostu, i nie wyglądam tak jak bym..."Dwudziestkaaa------ nie zebym sie czepiała,ale co to jest przed "i"?????

Gość si si ni
" Po pierwsze to muszę ograniczyć jedzenie, i słodycze" Albo tu....? Litości dziewczyny. Czasem lepiej sie nie kompromitowac...