Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozwodka prawie

uwierzyc?

Polecane posty

Gość rozwodka prawie

zostawil mnie maz , bo doszedl do wniosku, ze jestem zbyt niedoskonala dla niego.Odszedl , kupil sobie mieszkanie .9 lat malzenstwa poszlo w diabli :-( Mam coreczke 3latka .Naprzemiennie opiekujemy sie corka , ze mna jest wiecej czasu -tak ustalilismy miedzy soba.Nie klocimy sie , mamy wyznaczona sprawe rozwodowa wkrotce .Sam mezczyzna do mnie napisal , proponujac kawe . Rozwiedziony swiezo .Doslownie wychodzi ze skory , by przekonac mnie do siebie. Zawsze jest , nie znika , prezenty , wyjazdy, teatr , kino , podroze . Kiedy coreczka jest pod opieka meza , czas spedzamy razem , ktorego tez za wiele nie mamy , bo oboje pracujemy . Wczoraj goniec do pracy przyniosl kwiaty , ktore ledwo na biurku sie zmiescily .Chce poznac moja coreczke , chce byc kolo nas . A ja boje sie .Zaufac ? Co myslicie ?

Gość rozwodka prawie
czemu? Ile powinno sie czekac , by bylo ok?Chetnie poslucham co mi doradzisz.

a jak napisze ze masz zaufac to zaufasz? a jak napisze odwrotnie to nie zaufasz? ogarnij sie kobieto bo chyba cie te kwiatki odurzyly

Gość to ci powiem tak
kto nie ryzykuje ten nie ma ...

Gość rozwodka prawie
oczekiwalabym jakis konstruktywnych przemyslen , a nie zartow z moich kwiatow :-P Swoja droga sa piekne . Moze ktoras tez tak sie bala i udalo jej sie zaufac po raz drugi .

Gość rozwodka prawie
no wlasnie -kto nie ryzykuje , ten nie ma .No kurcze wiem , ale jakos bardzo zawiodlam sie na mezu .Nie starczylo mu milosci na cale zycie .

oczekiwalabym jakis konstruktywnych przemyslen " - to rozwiaz sobie sudoku

Gość Luzak bez Madzi
Wstrzymaj się z nową znajomością. Dla mnie dziwny gościu, że chce 3 letnią dziewczynkę poznać. A dlaczego się rozwiódł, tego chyba też nie wiesz.

Gość rozwodka prawie
wiem .Zostawila go zona dla innego mezczyny .Wrocila do pierwszej milosci .On za malo zarabial , nie umial stworzyc jej takiego zycia o jakim marzyla .

no i masz zs udzielil ci konkretnej porady a teraz idz wymien wode w wazonie

tak z ciekawości w jakim jesteś wieku i w jakim wieku jest ten facet? jak długo upłynęło odkąd mąż Cię zostawił?

jak długo upłynęło odkąd mąż Cię zostawił?" - co sie zrobilo?

Gość rozwodka prawie
czizas -dziekuje Ci za madrosc, ktora mi udzielasz . :-D Ja mam 30 lat , on 40 .Maz mnie zostawil rok temu .Podejrzewalam inna kobiete , bo raptem zaczelam byc fe , chodzil z telefonem nawet do toalety , wszedzie hasla , wyjazdy na weekend samotnie . Nie sledzilam meza i mimo, ze moja wiara , poczucie wartosci spadlo do zera , postanowilam puscic go wolno.Niech bedzie szczesliwy, skoro ja nie spelniam jego czekiwan. Teraz maz zaczyna zmieniac zdanie , chce walczyc rowniez o powrot , ale nie uwierze juz mu .Maz nie dostanie szansy wiecej .Czekalam dlugo na jego przemyslenia .Zbyt dlugo. Musze postawic na nowe , ale boje sie bardzo.

moze mnie macius przytuli... tylko nie wiem ile mnie to bedzie kosztowalo w przeliczeniu na porcje :)

o ile odbedzie sie to w domu bo jak na miescie to minimum 15 z czego macius moze pokryc polowe... to ja juz wole byc niedomknieta chyba :) no i jak tam autorko? wiemy juz co czujemy czy nadal pytamy komu zaufamy?

Gość rozwodka prawie
ZS i kolezanka czizaz idzcie na priv.Jestescie soba zaintersowani , wiec bedzie tam lepiej wam .

Gość rozwodka prawie
Rozwod juz jest za chwileczke .Mamy z mezem rozdzielnosc majatkowa, ustalone alimenty , sposob wizyt dziecka u meza . Mamy podpisac za obopolna zgoda rozwod, bez rzekania o winie .

autorko dobrze ci batonik napisala. doprowadz do konca jeden zwiazek zanim sie wezmiesz za kolejny. a! no i ufaj, tylko tak wiesz nieufnie...