Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OleńkaLubelskiee

SPA Nałęczów

Polecane posty

Gość OleńkaLubelskiee

Pytanie do wszystkich dziewczyn z lubelskiego. Czy któraś z Was była kiedyś w SPA Nałęczów? To tam gdzie mają też Termy Królewskie. Szukam właśnie jakiegoś SPA w okolicach Lublina i Nałęczowa, więc może tam wybiorę, słyszałam , że jest naprawdę bajecznie, ale zanim gdzieś wydam pieniądze to wolę się upewnić. Z góry dzięki za odp.

Gość RamoneskaLBNNN
Najwięcej zabiegów znajdziesz na http://spanaleczow.pl/, jak tam pojechałam to byłam normalnie zaskoczona, że miałam aż tak wielki wybór. NIe wiedziałam co wybrać, ale wytłumaczyli mi działanie każdego zabiegu, efekty itp. naprawdę kompleksowo, bo czasem to niekóre SPA że tak powiem "dużo piszą, mało robią". W SPA Nalęczow było naprawdę cudownie :D chcę jeszcze raz!

Gość SeeYouSeeYou
jakie zabiegi wybrałaś? bo ja tam byłam 2 tygodnie temu, wzięłam sobie SPA z Adrenaliną w Willi Uciecha i Magiczny dotyk, tam gdzie są noclegi w Termach Pałacowych, ehhhh jak tam jest pięknie!

Gość IMINITY
potwierdzam, byłam z moich loversem i przez ostatnie kilka lat nie wypoczęliśmy tak dobrze jak tam, takie SPA jak SPA Nałęczów powinny być w różnych miejscach w Polsce, jak dobrze, że mamy tylko 30 km do Nałęczowa :D

Gość ...kasia....Lublin
mogłabym tam spędzać pół roku w roku, gdyby miała tyle kasy ofkors ;) może nie jestem jakimś kwalaifiowanym specjalistom od spa, byłam w kilku ośrodkach, i jak dla mnie SPA Nałęczów wygrywa

Gość MalaDuza Annia
Polecam nocleg w Ośrodku wypoczynku Natura w Nałęczowie. Panuje tam wspaniała atmosfera, czułam się jak w domu lub jak u starych przyjaciół :) Domowa kuchnia i cisza. Polecam szukającym spokoju i odpoczynku!