Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KĄŚŚŚŚŚŚ

Koszt dekoracji sali

Polecane posty

Gość KĄŚŚŚŚŚŚ

Znalazłam dekoratorkę i wyceniła dekoracje sali na 1700 zł. Ona sama kupuje materiały. Mamy w tym pokrowce na krzesła z kokardami (100 sztuk) dekoracje stołów (serwetki, świeczniki), wstęgi pod sufitem, dekoracje wejścia na sale no i tło za Parą Młodą. Czy to dobra cena za to wszystko??? bo nie mam kompletnie porównania :(

Gość ete
ja płaciłam rok temu 1600 zł

Gość pomocna88
Cena jeszcze do przeżycia, ale zawsze możesz poszukać czy ktoś nie zrobi taniej, bo czasem się trafiają takie oferty. Ja znalazłam dekoratorkę, którą za 2 tys. robi nam salę, kościół, samochód, bukiet dla mnie i świadkowej z butonierkami i jeszcze mamy kilka gratisów. Wcześnie podpisaliśmy umowę i mamy jeszcze starą cenę. Oczywiście cena obejmuje dokładnie wszystko z żywymi kwiatami.

Gość jaMojaMi
nie wiem w jakim miejscu polski mieszkasz ale to jest b dobra cena! u nas za to co naposalas tylko bez pokrowcow na krzesla moja siostra w tamtym roku zaplacila 2500!!! miala kwiary na stolach w wazonach nie wiem czy Ty masz to w cenie.

Gość KĄŚŚŚ
Mammy też wazony na stół z kwiatami ale tylko sześć sztuk

Gość impresja_12
Ja robię salę : sufit, dekoracja za młodymi czasami z podświetleniem, stół specjalnie przed nimi ( też czasami z podświetleniem to zalezy od młodych), stoły z żywymi kwiatami - świece i itd. wejścia na salę, młodzi dostają dekorację swoich domów jak chcą :) dotatki np. poduszka na obrączki, koszyczek na kasę, pudło na koperty, koszyki na alkohol ( wszystko dopasowane do wystroju sali), dekoracja stołu wiejskiego, dekoracja stołu ze słodkosciami, dekorację auta ( ale tu nie ma wyboru) i inne atrakcje - za to biorę 1500 w tej cenie mogą być tylko kokardy na krzesła bez pokrowców. 2.000 to wszystko co wyżej + bukiety dla rodziców, kosze - 2.500 to cena za salę i wystój kościoła. Wymyślam teraz dekorację na wesele córki i w przyszłym roku bedzie kilka nowosci bo bardzo mnie wciąga dekoracja z jak najwięcej użytymi podświetleniami. Dekorowanie to moje hobby.. lubię to robić bo mam satysfakcję, że mlodzi są zadowoleni.

Jeżeli ma kupić elementy dekoracyjne i Ci je zwrócić to jest to dobra cena. Jeżeli natomiast nie masz pieniędzy i masz troszeczkę czasu, to polecam wynająć pokrowce ze wstęgami są na allegro. Dekoracje możesz też od kogoś odkupić, albo poszukać czegoś co byś chciała taniej niż dekoratorka. Kwiaty możesz kupić na giełdzie kwiatowej. Ale musisz mieć czas i chęci by udekorować salę...

Gość martka321
Hej z tego co ja pamiętam moja sala była dekorowana przez hotel - ja już się o to nie martwiłam a salę znalazłam na portalu www.salenawesela.pl gdzie można wiele o salach się dowiedzieć i nie trzeba już błądzić po necie .

Calkiem przyzwoita cena jak tylko za dekorację sali. Jeśli chcesz mozesz poszukac strony studia florystycznego Floral- Decor, w zeszlym roku robili mi dekorację- zdecydowanie polecam. Sama nie wiedziałam co bym chciala... Panie przygotowaly mi kilka propozycji- wybralam taka za 2300 (kosciol, sala, bukiety itd.- wszystko z zywych kwiatow) i musze przyznac, ze do dzis jestem zadowolona a goscie byli pod wrazeniem dekoracji...

Gość majowe konwalie
za to wszystko to cena ok. dekoratorka ktora ja mam zamowiona za sale bierze 1000 zl( szrfy na sufit, jakies tam na boki scian, chyba tez tyl za mlodymi ale tylko na 4 miesjca szczerzej juz wiecej platne) bez obrusow, za pokrowce 4zl za sztuke a z kokarda 5zl osobno bierze za swieczniki, jakies tam szarfy na stol lub inne koraliki, kwiaty, dekoracje wejscia no coz chetnie wzielabym inna ale niestety nie jestem na miescu i tesciowie ja wzieli bo ona ubierala sale na wesele ich syna rok temu i zpalcili wtedy 2200 Ja sama sobie ozdobie staly, fajne swieczki juz mam, kwitay sama zamowie.

Gość majowe konwalie
Katerina1987 spoko cena z kwiatami i koscialem

Gość Goboy 32
Przygotowania do ślubu były dla nas bardzo stresujące. Najbardziej stresowała nas masa pracy do wykonania przed samym weselem. Na dekoracje nie starczyło nam czasu. Zdecydowaliśmy niektóre zadania przekażemy fachowcom , był to bardzo dobry wybór. Wszystko wyglądało pięknie, piękne kwiaty Wszystkim narzeczonym polecamy http://www.dekoracjetorun.pl/.