Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noooniewierzeszokkkkkk

ALE MNIE POTRAKTOWALA, JADE DO DOMU

Polecane posty

Gość noooniewierzeszokkkkkk
ja nie umiem jej przytulic tez, a wiesz czemu ? bo ona nigdy odkad bylam mala tego nie robila ... nie chce na nikogo zwalic winy, ale tak bylo.. wiem jacy sa moi rodzice, ale ja jestem osoba, ktora nikomu sie realnie nie wyzali- nie potrafie tak, wstydze sie a wczoraj sie przelamlam i jej powiedzialam co sie dzieje u mnie w zwiazku a ona mowi wroc i wez rzeczy .. ja przyjechala, ona godzine sie krzątała po kuchni i jak juz zbieralam sie do wyjscia to weszla.. ona nie potrafi ze mna rozmawiac i ja to wiem, ojciec to samo choc on jest bardzo taki otwarty itd, ale nie bardzo mu tu wychodzi. nie wiem czego oczekiwalam, skoro oni maja tak jak ja z emocjami to ja sie nie dziwie , ze nie umieli podejsc- ja tez nie umialam

Gość SSSSSukiiijakii
Cienkie prowo 0/10

Mam pytanie do autorki. - Dlaczego zamieszkalas z facetem, skoro w domu rodzicow nadal masz swoj pokoj, czy rodzice znali twojego faceta wczesniej i zgodzili sie na Twoje zamieszkanie z nim ? I jeszcze jedno, w rozmowie telefonicznej mama zaproponowala Ci, zebys zabrala swoje rzeczy i wracala do domu, skoro facet zle Cie traktuje, dlaczego wrocilas do tego lajdaka ?

Gość ixyyyyyyyyyyy
bo jej mama nie przytulila