Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatowaaaaaaajc

stara miłość?

Polecane posty

Gość kwiatowaaaaaaajc

mam mętlik w głowie. 6 lat temu spotykałam się z pewnym mężczyzną, nie byliśmy parą, tylko bardzo kręciliśmy, on chciał, ja się wahałam itd. Przez dłuższy czas o mnie zabiegał, ja nie umiałam się zdecydować mimo że mi się podobał. Niestety wyszło tak, ja wyjechałam, kontakt się urwał całkowicie z mojej strony. Po pewnym czasie on też przestał się kontaktować...ok zapomniałam. Teraz okazało się, że razem pracujemy! Po tych 6 latach wspomnienia odżyły, on cały czas mnie komplementuje, flirtuje...ostatnio po pracy wybrałam się z koleżanką na miasto na drinka , jak się dowiedział że idziemy to koniecznie chciał dołączyć. Cały wieczór mnie podrywał, mówił że żałuje że nam wtedy nie wyszło i cieszy się że znowu się widzimy. Problem w tym, że w tak zwanym "międzyczasie" wyszłam za mąż...Oczywiście ja nie przekroczyliśmy żadnej granicy, nic między nami nie było oprócz niewinnego flirtu, on wie że wyszłam za mąż i cały czas mówi, że nie umie tego zrozumieć:P zaskoczył mnie, że miał od tylu lat mój numer telefonu w zapisany, opowiadał o pewnych szczegółach z tamtych czasów, o których ja dawno zapomniałam. Ogólnie miło było pogadać, powspominać i nie ukrywam posłuchać masy komplementów...ale staram się myśleć realnie, skoro kiedyś nam nie wyszło to widocznie tak musiało być, ale z drugiej strony jakaś taka niespełniona fascynacja pozostała... Zastanawiam się tylko, czy w ogóle to możliwe żeby facet po takim czasie w ten sposób się zachowywał? czy może też jestem tylko niespełnioną fascynacją, dlatego go tak kręci? proszę o wypowiedzi

Gość kwiatowaaaaaaajc
?????

Gość arz
Możesz fantazjować do woli, marzyć, zawsze to coś... Mam podobną sytuację, odwlekam zdradę...

Gość ojokjkjk
sssssssssssrrrrrrrrrrrrrrrutututut majtki ...

Gość kwiatowaaaaaaajc
no właśnie....dokładnie to ujęłaś...odwlekam zdrade:( napisz coś więcej, jak to u Ciebie wygląda?

Gość arz
Co chcesz wiedzieć?

Gość kwiatowaaaaaaajc
chcę pogadać z kimś, kto ma podobną sytuację... też jesteś mężatką? ja się strasznie czuję, z tym że w myślach zdradzam męża...staram się nie dopuszczać jednak do sytuacji, których takie myśli mogłyby się zrealizować. Czuję się jak małolata:(

Gość kwiatowaaaaaaajc
chcę pogadać z kimś, kto ma podobną sytuację... też jesteś mężatką? ja się strasznie czuję, z tym że w myślach zdradzam męża...staram się nie dopuszczać jednak do sytuacji, których takie myśli mogłyby się zrealizować. Czuję się jak małolata:(

Gość mnhzd
a jak uklada ci sie z mezem?

Gość kwiatowaaaaaaajc
z mężem ok, choć trochę ostatnio rutyna nas dopadła... nie rozmawiamy już jak dawniej, jedynie o tym co dziś w pracy itd. Brakuje mi, że tak powiem jakiś głębszych tematów:P denerwuje mnie też , że jak mu coś mówię to niby słucha, a za kilka dni wychodzi że on nic nie wiedział...

Gość kwiatowaaaaaaajc
zawsze szczery, tak dokładnie. Może Ty mnie oświecisz, bo pewnie wiesz najlepiej.

Gość Józef i na
A dlaczego się nad tym zastanawiasz? Dajesz swoje przyzwolenie to Cię czaruje.

Gość do zawsze szczery
idz chlopie spac, bo przynudzasz na kazdym topiku :(

Gość jfoflkc
Nudny stary frajer. Wlazi na topy i jebie od rzeczy jakies gowna zbedne. Niespelniony frajer.

Gość kwiatowaaaaaaajc
zawsze szczery - ile masz lat? 13?

Gość kwiatowaaaaaaajc
zawsze szczery to po prostu mały, samotny człowiek z masą kompleksów. Bądźmy wyrozumiali dla takich typów, forum to jedyna okazja aby w jakiś sposób się dowartościować:) a wracając do tematu, są tu jakieś osoby które chcą pogadać po prostu, bądź miały podobne dylematy?:)

kwiatowaaaaaaajc xxx Czy ty udajesz, że nie wiesz, co się dzieje? Masz mętlik nie w głowie a w majtkach.

Gość kwiatowaaaaaaajc
o gratuluję odkrycia:) ale sama też jestem tego świadoma. Nie ukrywam, że mam na niego ochotę i to dużą. Szkoda, ze nie ma osób tutaj które miały podobną sytuacje... Jednocześnie jestem porażona faktem, iż same nieskazitelne i święte osóbki na tym forum! szok:D

Szkoda, ze nie ma osób tutaj które miały podobną sytuacje x i ktore napisalyby to co chcesz przeczytac? to co bys chciala przeczytac metliku w majtkach?

Gość kdoclv
Zycie jest na zewnatrz stary cieciu! Rzygac ci sie nie chce? Kazdy dzien tu spedzasz,ja pierdole

"Jednocześnie jestem porażona faktem, iż same nieskazitelne i święte osóbki na tym forum! " xxx Nieskazitelne? Święte? Nie. Ale osoby, które poważnie traktują swoich mężów czy partnerów. I siebie.

Gość Józef i na
Kobieto, chcesz się z nim przespać to się prześlij tylko po jaka cholerę zakładasz durne tematy i dorabiaz śmieszne ideologie do zwykłego swędzenia pochwy?