Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onlygosiaczek071

Sex analny

Polecane posty

Jestem z moim facetem od 6 miesiecy. Sex jest bardzo udany ale lubię tez kochać się analnie... W zasadzie to wszystko po trochu ;] jak go delikatnie na to naprowadzić :P??

Gość 555555877
d*pa jest od srania a nie od ruchania

Gość 555555877
ale przynajmniej mnie dupa nie boli ;)

Gość facet z potrzebami
poproś by zaczął Cię tam pieścić, całować i lizać, potem wsadził paluszek.....jak kumaty to będzie wiedział co dalej :)

Dokładnie jak wyżej lub Mnie raz znajoma zaskoczyła i przyniosła wib i powiedziała jeden w ci... Drugi w pupcie :)

Wydaje mi się że on też ma takie fantazje ale mysli że będę miała opory;P no pewnie bym troche poudawała że nie chcę :P wiesz raczej to powinno wyjśc z jego inicjatywy.. a może po prostu nie chce,,, bo mysle że ja byłabym pierwsza - bo innaczej już by się dawno do tego zabrał :Don w łóżku jest naprawdę dobry

Gość 555555877
puść bąka...jak kumaty będzie wiedział co dalej :)

Gość facet z potrzebami
skoro jest dobry i dobrze wam to po co te gierki - podczas pieszczot jak będziesz podniecona poproś by zajął się Twoją ciasną dziurką...facet będzie wniebowzięty...zamiast udawać - poprowadź go :) nie chwal się, że lubisz tego typu zabawy :) niech mu się zdaje

Pytasz jakbyś nie był facetem. Jestem kobietą która lubi ostry sex, jakieś tam wibratory i inne zabawki to jest tylko dodatkowe urozmajcenie... mega przyjemne ! może Ty nie doświadczony?

Gość facet z potrzebami
onlygosiaczek071 czytaj ze zrozumieniem a potem zadawaj głupie pytania....powiedz mu wprost, że ma ci z dupy zrobić jesień średniowiecza...i będziesz miała jak lubisz czyli ostro