Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamila26m

antykoncepcja z kochankiem

Polecane posty

Gość kamila26m

mam pytanie, jak to jest z waszymi kochankami? moj od jakiegosc czasu nie widzi problemu by "konczyc" we mnie, oczywisice w tych niyby pewnych dniach. Ja tak specjalnie tego nie chce, bo wiadomo- po co mi problemy i dziecko z kochankiem. Dlatego tez chce uzywac prezerwatyw, a on troche widze ze ma żal i twierdzi ze chyba tak do konca go nie kocham.Ja wy rozwiązujecie takie problemy?

Gość jowa34
no to klops, trzeba rozmawiac od razu czego sie chce.Pewnie facet sie zabujał troche bardziej od Ciebie, dlatego tez widocznie ewentualne dziecko mu nie bedzie przeszkadzało

Gość ddqwdq
masz meza i kochanka czy jak

Gość majonezik
tabletki antykoncepcyjne i po problemie

Gość smutne to, że
nie umiecie się dogadać w takiej kwestii chyba nie masz wyboru i musisz szukać innego kochanka:(

Gość miodowy krupnik
spokojnie weź tabletki a szanowny on powinien też ciebie szanować o ile... ciebie kocha taki obusieczny miecz :classic_cool:

Zaufanie do kochanka zaufaniem ale czy nie lepiej samej zadbać o antykoncepcję i być pewną siebie :)

Gość kamila26m
nie o to chodzi, jest cudownie, kocham go ale wiem ze ewentualna wpadka byłaby dla mnie problemem do konca zycia. Tak mam meza, on zone...tabletek nie moge brac, stad zawsze prezerwatywy.Nie mam zamiaru zmieniac kochanka, bo nie wyobrazam sobie innego.Chce tego i tylko tego.

Gość facet z potrzebami
faceta akurat rozumiem - ciebie już mniej ...też nie lubię gumek i wolę kończyć w środku ....

Gość kamila26m
przez wiele miesieacy kochalismy sie tylko z prezerwatywami, ale ostatni czas w tyych pewnych dniach robimy to bez, i on twierdzi ze to uwielbia, jak moze konczyc we mnie.

Gość kamila26m
nie szukam zrozumienia, - ja tez lubie bez, ale zycie jest jakie jest i nie bedzie inne niestety

Gość myskaff
a masz dzieci? skoro jest wam tak dobrze to po co sie ukrywac!!!

Gość majonezik
spirala antykoncepcyjna jest...kapturek...pierścień,niekoniecznie tabletki.

Gość miodowy krupnik
to określę tą sytuację delikatnie tak :O jesteście oboje siebie warci :P

Gość od020232032099e933
kamila26m --- jestes zwykla dziwka zycze Tobie aby Twoj maz Cie zdradzil, abys widziala jak posuwa inna na waszym lozku, aby Ci serce peklo z tego powodu wtedy sie poczujesz tak tak jak suka bo nia jestes zdradzajac kogos perfidnie, nawet szkoda splunac na Ciebie bo nie jestes nic warta...abys zostala sama pizdo glupia

To pomyśl o innym zabezpieczeniu niż tabletki i prezerwatywa. W XXI wieku to nie problem, do wyboru do koloru:)

Gość kamila26m
jestesmy siebie warcie- nawet tego nie komentuje.Nie my pierwsi nie ostatni- miłosc nie wybiera. jest mi potrzebny do zycia, ja jemu pewnie tez. Wkładka tez zawiera hormony i ginekolog odradza

Gość malinowa magda zzzzzz
szukaj sobie innego kochanka, jak mozecie zdradzac swojego faceta, jestescie zwyklymi dziwkami, mam nadzieje ze ten roogacz sie zoorientuje, wstyd mi za takie kobiety, dziwic sie potem ze faceci nie chca nas szanowac

Gość kamila26m
do. 020033oroi cos tam....mąż zdraza mnie od lat, nie oceniaj jak nie wiesz jaka jest sytyacja

Gość ja dla kochanka zalożylam
sobie spiralę. meżowi wmowilam, ze przez prace nie chce jeszcze 2 dziecka, więc przystal na takie rozwiazanie.

Gość monumentalny
żenada po całości, dobrze żenie wszystkie kobiety sa takim dnem

Gość Jolanta z malborka
widac ze poleciąly pewnie na kase a maz nie jest dla nich atrkkacyjnym partnerem, zreszta to kobiety fatalne, mi tez jest wstyd, jestescie zerem

Gość Joker z batmana lol
ja sie raczej nie ozenie, jak sie patrze na to coo sie wyprawia, a mowia na facetow, hipokrytki

Gość kamila26m
niesamowite, jak ludzie nie znajac sytuacji i czyjegos zycia potrafia od razu wyzywac! niesamowite.Mam byc sama , niezaleznie od tego czy moj mąż jest w porzadku czy nie- a nie jest wiec dlaczego mam byc sama? myslicie ze ja nie potrzebnuje miłosci, przytulenia? czułosci? komplementów?- naprawde wypowiedzi niektócyh sa zenujace-ale kazde złe slowo do was wroci. Za reszte norm;anych komentarzy dzieki

Gość myskaff
rozwiedzccie sie skoro nawazjem sie zdradzacie co do antykoncepcji musisz powaznie sie zastanowic bo mozecie spac nawet nie wiesz kiedy

Gość od020232032099e933
to po co ze soba jestescie, ja pierdole normalnie trudne sprawy :(

dziwie sie ich facetom ze to takie jelenie, juz zalozylam temat o facetach co wychowuja nie swoje dzieciaki, takich rogaczy jest wiecej niz sie wydaje

Gość ja dla kochanka zalożylam
autorko a wkladka miedziana?? ja mam taka od ponad roku i jestem zadowolona a zazdrośników nie szłuchaj, po co sie denerwować;)

rozwiedz sie jesli ci facet przeszkadza, a nie udawja tu biednej, na twoim miejscu zrobilabym to od razu, po co sie meczyc? zdradzasz bo to lubisz a z meza jelenia masz pewnie pproofity finansowe, tak to tlumacz, ten swiat zzeszedl na psy

Gość majonezik
kamila ja ci nie mówię o wkładce (spirali) hormonalnej-mirena tylko o zwykłej miedzianej,ile ty masz lat,że podstaw antykoncepcji nie znasz ???