Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamila26m

antykoncepcja z kochankiem

Polecane posty

Gość miodowy krupnik
ja pierdziele to gina zmień dziewczyno może on z ruchu teraz rodzina radia maryja :O

Gość kamila26m
do malinowa magda- umiesz czytac?mam wrazenie ze masz z tym problem........................... nie rozwiode sie i nie rozwiedzie sie moj kochanek. Zycie kazdemu roznie sie układa, nie zawsze da sie tak po prostu zamknac pewne sprawy.Zreszta temat był jakby inny- ale nagle odezwały sie mądre głowy co to wszytko wiedza o zyciu inncyh. Widac ze wychwany na telenowelach w których wszystko sie ładnie układa. Zero myslenia albo doswiadczenia w zyciu.ps. tłumacze niektórym co czytac nie potrafia- mąż nie jest jeleniem, to nim byłam prze wszystkie lata małzenstwa gdy latał po moich kolezankach i nie tylko

Gość xqedfvfhjhmfgfgjhmfjjfghj
takich dziweczek jest caly internet, potrzebuja czułosci, przytulenia, bo maz w pracy, bo nie poswieca mi wystarczajaco duzo czasu, hahaha dobre sobie>>> lepiej powiedz ze cche ci sie bzykac, ze domagasz sie rzniecia to jest uczciwe okreslenie, a nie pisz tu o czulosciach :D

Gość miodowy krupnik
ile pomocnych dłoni :D żyj w zdradzie i baw się dobrze ale tej AK używaj dziewczyno ;)

kamila nie tlumacz sie sie, Magda ma racje>>> ja to rozumiem dokladnie tak jak ona, jestes tak samo zeszmacoona jak twoj maz co latal po innych,

Gość Gertruda von Ruchau
Kamilo czy Twój mąż wie o kochanku? Bo Ty już napisałaś, że wiesz, że on cię zdradza. Takie układy są strasznie podniecające. A to, że Twoj kochanek spuszcza się w Ciebie to już magia

Gość ja dla kochanka zalożylam
hormonalne wkladni nie są zakladane jezeli ktos myśli jeszcze o posiadaniu dzieci. autorko, hormony w kazdej postaci odpadaja?? a zastrzyk??

Gość kamila26m
hahahahhha, normalnie ale mam ubaw :)- pocałujcie sie w dupe wszystkie swiete krowy.Prowokacja sie udało- wiedziałam ze zaraz taka bedzie reakcja. Wszystkie lataja po cudzych łózkach, ale nagle wszystkie swiete,hahahahah.

a to dziwka z ciebie, belzebubik siie o ciebie pytal hahaah

Gość do kamila26m
idź się ucz gimgównie a nie na kafe pisz

Gość autorko,
miedziana spirala nie zawiera hormonow