Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto pyta ten...

Penis, portfel czy wzrost?

Polecane posty

Gość kto pyta ten...

Co ważniejsze u mężczyzny drogie Panie? Zakładamy, że wszystko poza tym jest takie jak sobie wymarzycie. Proszę też o precyzję, bo penis może być duży lub gruby, ale też wręcz przeciwnie - krótki! Tak samo wzrost. Tylko z portfelem prosta sprawa - wypchany.

Gość kto pyta ten...
Satyrze, to pytanie do Pań, nie bardzo mnie obchodzi to, że wolisz wyższe od siebie kobiety.

Jeśli chodzi o wzrost kobiet to wolę sobie zadawać pytanie: "po chuj mi taka kobieta".

Eeę, po chuj to nie ja :( Mnie zwykle facet ma po dziurki w nosie

Odważna teza, Nei! Inteligencja?! I co, taką inteligencją dałoby się do orgazmu doprowadzić?

Satyrze, jestem świecie przekonana, że ppredzej mnie do orgazmu doprowadzi. Facet bez penisa, ale inteligentny niż bez inteligencji, chociaż z penisem. Wibrator może zastąpić dużo, ale nie mózg :D

Gość kto pyta ten...
Drogie Panie tudzież inni uczestnicy dyskusji. Czy wy, kurna, umiecie czytać? Pytanie jest proste- penis, portfel, czy wzrost. WSZYSTKO INNE JEST SUPER. A tu piszą - inteligencja... Inteligencja jest taka, jak sobie wymarzysz - IQ 150 lub kompletny matoł. Ale co w tym inteligencie będzie ważniejsze - WZROST, PENIS, CZY PORTFEL?

Nic, kurna, czlowwieku :P To bzdurny wybór - ani się nie zdecyduje na biedaka z pięknym penisem, bo mi drugie dziecko do utrzymywania potrzebne nie jest, ani na bogacza-impotenta z mikrą kuśka i mega kompleksami. A już wybierać faceta ze względu na wzrostt, to wybacz... Żal tego nawet komentować :D

Autorze, wiem o co Ci chodzi, więc przedstawię Twój dylemat bardziej plastycznie. Dziewczyny, na które ogłoszenie odpowiecie? 1. Bogaty karzeł z małym kutasem szuka atrakcyjnej kobiety 2. 195-centymetrowy biedak z mizernym prąciem pozna panią z dużym temperamentem 3. Mega-chujowy bezrobotny kieszonkowych rozmiarów szuka partnerki na resztę życia?

Gość kto pyta ten...
A czemu nei_nei? Jakie są Twoje preferencje odnośnie wzrostu? Ideał, z tęgim pytongiem i wieloma zerami, ale poniżej 150 cm lub powyżej 210 cm będzie nie do zaakceptowania?

Gość kto pyta ten...
brahimn - nie do końca o to chodzi. Dziewczyna spotyka 3 idealnych facetów. Wszyscy są życiowo zaradni, wszyscy są inteligentni, no słowem super (ewentualnie przeciwstawieństwa tych cech, bo Pani ma takie preferencje akurat - nie bądźmy nietolerancyjni). Tylko, że jeden do tych wszystkich idealnych cech ma wymarzonego penisa, drugi wyśniony wzrost, a 3 tyle na koncie, że dusza odpływa. Którego z nich wybierze nasza Pani?

Gość tak miś ,wiem wiem
gdzie trzech się bije tam czwarty korzysta , są dziewczyny co wybiorą tego z wypchanym :)

Gość tak miś ,wiem wiem
mózgiem ,oczywiście

Gość tak miś ,wiem wiem
22:18 [zgłoś do usunięcia] Stary Satyr Odważna teza, Nei! Inteligencja?! I co, taką inteligencją dałoby się do orgazmu doprowadzić? x mnie tam podnieca seksowny mózg i z takim atutem pana pragnę

Gość a jjaaaa
wszystkie 3 cechy są ważne . Najlepszy taki , który będzie zaradny i miał stały dopływ gotówki , właściwego wzrostu i z fajnym fiutkiem. Jeżeli chodzi o te cechy to nie uważam od nich żadnego odstępstwa.

Gość tak miś ,wiem wiem
a inna kwestia że facet z wypchanym portfelem ,zakładając że zaczynał od zera , bez pomocy rodziców itd , seksowny mózg posiada na pewno

Gość Pluto1111
Wyglad charakter kasa penis , wzrost sie nie liczy

Gość Pluto1111
Miesnie na pokaz, buzka jest wazna

myślę, ze kolega czeka na to, aż sie okaże, ze panie wybiora kasę. no to wybieram kasę. bogaty Danny De Vito jest mi bliższy niż skloszardziały Schwarzenegger żyjący z zasiłku dla bezdomnych ;P penis średnia europejska jest moim wymarzonym wiec mam srednioeuropejskią mozliwośc na takiego trafić właściwie to wystarczy zeby miał wszystko srednioeuropejskie :D

Gość Pluto1111
Kasa pff ,, wystarczy urok osobisty i kantowanie

Gość tak miś ,wiem wiem
brahmin niestety nie oglądnę sobie dedykacji :( film został usunięty , zapewne było w nim za wiele oczywistej ironi dotyczącej ideałów współczesnych kobiet i/lub mężczyzn,a to szkodzi ! Szkodzi otumanionemu stadu i powoduje myślenie (niewskazane)

A czy środkowoeuropejskie to to samo co średnioeuropejskie, bo jeżeli tak, to mam wszystko, co trzeba;)