Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rdfddrfefeg

to się nazywa nie mieć lustra

Polecane posty

Gość kacha2811
ale siara

Gość aaaaaaaaaaaaaaazz
ona przynajmniej wyglądała w przeciwieństwie do was zazdrośnice

Gość yeti mi się śni :)
takie kobiety mu się podobają i basta ,wy otumanione photoshopem owce !

Gość patrze patrze i nie mogę
wygladają razem jak przecinek i kropka...tragedia, jeszcze jakiś czas temu Paulina była naprawdę ładą dziewczyną a teraz z 35 kg nadwagi... ale okej, niech będzie, każdy wygląda jak chce, a ktoś jej wyjątkowo niezyczliwy doradził tę sukienkę

Gość eeeeeeee????????
To białe to jego narzeczona? Bo wyglądało, jak obca osoba, on sobie, ona sobie, metr dalej, jedno na drugie uwagi nie zwraca.

Gość mmmmmmm....
to jest znana mi osoba. ten temat zostanie do niej wysłany. podejmie odpowiednie kroki prawne w celu zadośćuczynienia za naśmiewanie się z niej przez autora. dziękuję. dowidzenia

Gość jak mnie smiesza
te wielkie groźby o podjeciu kroków, zgłoszeniu na policje, do prokuratury takich pierdół wbijcie sobie do głów, ze nikt nie poniesie za to odpowiedzialnosci ludzie są prześladowani przez stalkerów, nachodzeni, oczerniani w necie i prywatnie, a wam sie wydaje ze ktoś coś napisze na forum i już cała machina ruszy :D nie szukajcie głupszych od siebie

Gość agnieskia
dziewczyna jest gruba, ale lustro zapewne miala, bo wyglada ladnie, nie jak niektore panny mlode nie ubrane, a przebrane. Przecinek i kropka- coz sa rozne pary, milosc nie wybiera:)

Gość dorociczka
ja w tym związku wcale nie widzę żadnej miłości,para idzie obok siebie jak obcy ludzie,ten ślub jest dla kasy i tyle

Gość nawalony
ona lustro ma ,specjalnie ubrałą się na kuleczkę żeby było widać jak bardzo się różnią

Gość nikt się nie naśmiewa
nikt się nie naśmiewa, tylko stwierdza oczywistą oczywistość... ubrała się koszmarnie, nie do swojej figury, szli koło siebie nie jak na ślub, tylko do baru jak koledzy, a nawet i gorzej a to, że Paulina ma spora nadwagę, to chyba ona sama o tym doskonale wie, więc w czym problem?

Gość oj tam oj tamm
to, ze ma nadwage oznacza, ze nie moze wyjsc za maz? tak na dobra sprawe w kazdej innej sukience by bylo widac ze jest duza baba to, ze nie szli pod reke - slub jest stresujacy a nie kazdy lubi okazywac publicznie uczucia szczegolnie pod ostrzalem paparazzi

Gość tak szczerze mowiac
to chuj wam do tego kto z kim jest i dlaczego ,zakompleksione netowy zdzirza

ta sukienka się bardziej ją poszerzyla, sama mam trochę ciała, więc na ślub wybrałam sukienkę w fasonie A, a nie primabalerinę... i ja nie zabraniam nikomu brać ślubu, tylko stwierdziłam, że nie wygląda w niej najlepiej mam wiele okazji obserwować, jak zachowuje się ta para i ja tam wielkiej miłości nie widzę

o matko, ja się jej nie czepiam, bo jest gruba, mam to gdzieś, jej życie i tyle

Gość tak szczerze mowiac
Dla normalnego czlowieka to ona mogla isc do slubu i w kiecce ala beza . Dla debili to problem:O

Gość TVN EXpert
Dla bambusa im grubsza tym lepsza, proste.

Gość bon apettiiiiiit
ja nie mogę, że on ją zechciał, zresztą szedl do tego slubu jak na ścięcie;/ z 40kg powinna zrzucić, ona niby chiliderki trenuje, jak nogą ledwo porusza

Gość bon apettiiiiiit
haha usunęła fb, ze wstydu chyba, mogła trochę się odchudzić przed ślubem, kołobrzeska celebrytka z opasłym tyłkiem

Gość ale o co chodzi , ona
sie nie wam ma podobac, tylko męzowi ( lacznie z kiecką). Popukajcie sie w ciasne lby i uprzytomnijcie, ze gusty są rozne.

Gość a jjaaaa
wyglądają komicznie wzrost , figura

Gość pppychaczka
ona zrobiła to dla kasy a on dla obywatelstwa,nie interesuje was dlaczego nie chodzi na jego mecze?jakby kochałą to na meczach by była a nie z koleżankami w pabie

Gość mial mial
Oj tam, zazdrosnice. Wszystkiego najlepszego dla Moldej Pary!!!!!!!! :)

Gość wwyeywet90
ale z was jędze. i oczywiście wszystko wiecie łącznie z tym, że nie kocha męża oraz jest z nim dla kasy, bo nie migdalą się publicznie na pokaz. głupie pindy. ja też nie chodzę uwieszona na moim chłopie jak debilka i nie obsypuję go buziakami na ulicy jak infantylna 12 latka..

Gość gość
a po slubie spasła się jeszcze bardziej.. wyprzedaje teraz ciuchy na fb, co się dziwić, jak w nic się nei miesci